2777
2789
عنوان

چه دنیای کثیفیه

213 بازدید | 14 پست

چیزایی توی نی نی سایت میبینم که حتی تصورشونم برام آزار دهندس

اصلا باورم نمیشه همچین آدمایی وجود داشته باشه 

این میل جنسی چیه که بخاطرش انقد به هم ظلم میکنیم 

امشب قلبم عمیقا درد گرفت

کاش چیزایی که میخونم واقعی نباشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قلبم مچاله شد

دخترای گل تا دست درازی کسیو دیدید حتما به خونواده بگید

خجالت رو بزارید کنار توروخدا

هم کار به جا باریک نکشه هم اون عوضی آدم بشه

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...

از ۱۰۰ درصد فقط ۱۵درصد احتمال بده که اینجا واقعیت داشته باشه

من همیشه اینو میگم چون اونقدر به چشم دیدم که پر بازدید امشب در مقابلش هیچیه 

دور از این پوسته عادی زندگی ما واقعا  یه جنگل پر از آدمای وحشی با رفتارا و خصوصیات عجیب غریبن و تا نرفتی بینشون  متوجه نمیشی چقدر کثیف و ترسناکن

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
همین تاپیکای داغو

متاسفانه واقعیت دارن .ما تو شهرمون بچه عقب افتاده رو ویلچر رو سپردن دست عمو گویا اومده بوده خونه شون نذر داشتن ( حالا عمو یه مرد پنجاه ساله و به ششدت مذهبی که از چشماشون هم بیشتر اعتماد داشتن بهش) خانواده رفتن هیئت امام حسین برای عزا داری و توزیع نذری و متاسفانه به بچه پونزده ساله با اون وضعیت تجاوز کرده .چی میشه گفت چی ؟؟؟؟ کاش هیچ وقت غریزه جنسی نبود

منم قلبم مچاله شد دخترای گل تا دست درازی کسیو دیدید حتما به خونواده بگید خجالت رو بزارید کنار تورو ...

همین بخداهمه حرف هایی که اینجا میگن دروغ نیست.چه خوب که آادم این هارو بخونه و همش با خوشبینی روزگار نگذرونه.جامعه پر از گرگه.به هیچکی رحم نداره .خداا کمکمون کنه آگاهانه تر بچه ها مون رو به ثمر برسونیم

میل جنسی دلیل کثیفی آدمهاس

دیدی غذای نذری میدن مردم بخاطر شکم و یه ذره غذا چطوری حمله میکننو میزنن سرکله همدیگه 

حالا فک کن بخاطر سیر کردن زیر شکمشون

چه کارا که میکنن

حتی به زن و شوهر همدیگه هم رحم نمیکنن

تنها فرقش اینه زیر زیرکی انجامش میدن

اگه مث غذا خوردن میشد  میل جنسی آدمهارو 

دید اونموقع میدیدیم آدمها چقدررررررر

میتونن بیرحم و کثیف باشن

💤💃🍃
میل جنسی دلیل کثیفی آدمهاس دیدی غذای نذری میدن مردم بخاطر شکم و یه ذره غذا چطوری حمله میکننو میزنن ...

آره دقیقا به نظر منم اگه میل جنسی نبود دنیا جای قشنگ تری بود😕

خیلی از جرم و جنایت ها و ظلم ها به خاطر همین میل جنسیه

کاش کسایی که بهشون تجاوز میشه سکوت نکنن

متاسفانه واقعیت دارن .ما تو شهرمون بچه عقب افتاده رو ویلچر رو سپردن دست عمو گویا اومده بوده خونه شون ...

بعضی از مردا معلوم نیست چشونه

خودارض.ایی میکنن آروم نمیشن

فیلمای بد میبینن آروم نمیشن

ازدواج میکنن آروم نمیشن

خیانت میکنن آروم نمیشن

انگار همیشه یه چیزی هست که براشون جذابتره 

یکی نیست بهشون بگه : دنبال چی میگردی؟! به کجا میخوای برسی؟؟

البته بعضی از مردا نه همه