2777
2789
عنوان

بچه هاتون چند سالگی به حرف افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 33 پست
دخترم یک سال و نیمه  ولی پسرم الان یک سال و پنج ماهشه فقط میگه آب تازه اونم کامل نمیگه میگه آ& ...

چقدر سخته واقعا چرا بچه ها اینطور میشن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
همه چی پسر من نسبی هست بعضی کارا رو انجام میده بعضیا رو نمیده 

خب بیشتر توضیح بده

مثلا بهش بگی بریم حموم میاد؟ اب میخواد چکار میکنه؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خاله ام ۵ سالش بود هنوزم به خوبی بلد نبود حرف بزنه داداشم کوچیکمم تقربیا ۲ و نیم بلد بود کامل حر ...

بله بستگی به خود بچه داره راستش من از اوتیسم و بیش فعالی ميترسم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بله بستگی به خود بچه داره راستش من از اوتیسم و بیش فعالی ميترسم 

خب دکتر نبردی ؟

اگه نبردی حتما ببر

به حرف اطرافیان نباش که میگن حساسی اینا 

حتما پیگیر باش ❤❤

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
خب بیشتر توضیح بده مثلا بهش بگی بریم حموم میاد؟ اب میخواد چکار میکنه؟

بله حموم رو میدونه چیه ولی ی مدته میگه نریم حمام آب هم بخاد میره لیوان میاره منو میبره سمت آب یا غذا بخاد میره شما یخچال ...مثلا بگم کفش بیار جوراب بیار  شلوار بیار کاسه بیار اینا رو میاره یا لامپ خاموش کن در ببند انجام میده ولی در همین حد 

خب دکتر نبردی ؟ اگه نبردی حتما ببر به حرف اطرافیان نباش که میگن حساسی اینا  حتما پیگیر باش ❤ ...

بردم دکتر نوارمغز گرفتم سالم بود براش کاردرمانی و گفتاردرمانی نوشته تازه دو جلسه هست دارم میبرمش ولی هیلی استرس دارم ...همینطور پیش برم سکته میکنم 

دختر منم‌ ۳ سال و چهارماهشه 

چند تا حروف رو خراب میگه ولی کامل حرف میزنه 

مثلا به حرف ش میگه ت  پوشک رو پوتک میگه 

یا به  ر  میگه ل رفت رو میگه ۰۰۰ لفت 

ولی حرف و منظورش رو  کامل میگه 

بردم دکتر نوارمغز گرفتم سالم بود براش کاردرمانی و گفتاردرمانی نوشته تازه دو جلسه هست دارم میبرمش ولی ...

انشالله همه چیز خوب پیش بره از نگرانی در بیای ❤

دختر منم‌ ۳ سال و چهارماهشه  چند تا حروف رو خراب میگه ولی کامل حرف میزنه  مثلا به حرف ش ...

اینا مهم نیست خودبه‌خود رفع میشه پسر من فقط سه چهارتا کلمه میگه خیلی عقبه

بله حموم رو میدونه چیه ولی ی مدته میگه نریم حمام آب هم بخاد میره لیوان میاره منو میبره سمت آب یا غذا ...

خب اینا خوبه

وقتی دستتو میکشه سمت اب نرو بگو چی میخوای؟؟؟ انقدر بپرس تا بگه ...نهایتا بگو اب ؟ اره ؟

مداوم براش کتاب داستان بخون خیلی خیلی برای گفتار مناسبه

باهاش زیاذ حرف بزن و سوال بپرس سوت و کور نباشه خونتون

تیوی و گوشی براش ممنوعه میدونستی؟؟؟

از لحاظ درک اخساسات چطوره؟ مثلا ناراحتی میفهمه؟ گریه کنی چکار میکنه؟

خب اینا خوبه وقتی دستتو میکشه سمت اب نرو بگو چی میخوای؟؟؟ انقدر بپرس تا بگه ...نهایتا بگو اب ؟ اره ...

ببین خیلی باهاش حرف میزنم ولی در کل من کم حرفم اما هرشب میبرمش بیرون ....شادی وغم هم میفهمه مثلا آهنگ بزارم برقصم کلی دورم می‌چرخه و میخنده یا گریه کنم یا دعواش کنم میفهمه ولی خیلی تلاشی برا حرف زدن نمیکنه اگه چیزی که میخاد ندم کلی جیغ میزنه تلاشی برا گفتن کلمه نمیکنه

ببین خیلی باهاش حرف میزنم ولی در کل من کم حرفم اما هرشب میبرمش بیرون ....شادی وغم هم میفهمه مثلا آهن ...

تو خانواده تون بچه خواهری برادری اگه هست زباد ببر پیشش البته بزرگتر باشه شش هفت ساله 

که از اون یاد بگیره 

دختر من وقتی خودم مثلا اعداد رو میگم یاد نمیگرفت ولی دختر خواهرم که میگه زود ازش یاد میگیره 

ببین خیلی باهاش حرف میزنم ولی در کل من کم حرفم اما هرشب میبرمش بیرون ....شادی وغم هم میفهمه مثلا آهن ...

وقتی چندتا بچه دارن بازی میکنن چکار میکنه؟ قایده بازی رو متوجه میشه؟

استارتر پسر خودمم همینجوری بود و یهو به حرف اومد

اما دزک و فهمش خبلی خیلی بالا بود

نرم افزار زبان باز کن کودک خیلی به کارم اومد اون موقع..حتما نصب کن

تقلید صدای حیوونا رو بلده؟