2777
2789

شغل اصلی من فارکسه

فارکس معتبرترین بازار مالی جهان هست

ولی هم سود داره هم ضرر برای. ورود به بازار حتما باید آموزش ببینید و کلی تمرین کنید خیلی استرس داره و اعصاب خورد کن هست

برای پولدار شدن از فارکس باید سرمایه زیادیم واردش کنید در حد ۵۰۰ تومن به بالا

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز به انرژی،صبوری،تلاش و نظم زیادی میخواد

بعد از ۲/۵ سال تلاش مستمر هنوز به درامد نزسیدیم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
500 میلیون؟

کمترین میزان سرمایه برای ورود به بازار فارکس ۵۰۰ دلار هست حدود ۲۶ میلیون اینا ولی با این پول فقط میتونید ماهانه بین ۷ تومن اینا در بیارید

برای پولدار شدن باید ۱۰۰۰۰ دلار یا ۶۰۰ میلیون داشته باشید تا ماهانه تقریبا ۳۰ میلیون به بالا درآمد داشته باشید

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
نه با ۲۰ دلار (تقریبا یک میلیون تومان) هم میشه وارد شد 

با ۱ دلارم میشه وارد شد با حساب سنتی ولی ارزش نداره بچه بازی نیست که تجارته

کمترین میزان سرمایه برای ورود به بازار فارکس ۵۰۰ دلار هست حدود ۲۶ میلیون اینا ولی با این پول فقط میت ...

من الان ماهی ۱۰‌تومن با کار کردن خودم بدست میارم.چون قسط دارم برم سرخونه زندگیم ماهی ۵ تومنم برام کافیه.سرمایع تو فارکس هم بخوام بزارم همون ۱۰ تومن میزارم.بنظرتون ماهی ۵ تومن میشه باهاش درآورد.البته سوالم مزخرفع چون هرکس استراتژی خاص خودشو داره و فارکس تکنیکال خاصی نداره ولی من تازه واردم‌ قصدمم فقط کلاسای حضوریه تا ۱ذسالم دمو کار کنم.نظر شما چیه؟

من الان ماهی ۱۰‌تومن با کار کردن خودم بدست میارم.چون قسط دارم برم سرخونه زندگیم ماهی ۵ تومنم برام کا ...

اگه با ۱۰ تومن بشه ۵ تومن در آورد اون شخص نابغه هست و شرکت های اروپایی ماهانه بهش ۵۰۰۰ دلار میدن تا براشون کار کنه با مبلغ زیر ۱۰۰۰ دلار نمیشه ۵۰ درصد سود کرد تو یه ماه

اگه بعد کلی تمرین تو دمو به این درآمد رسیدید پس تو حساب واقعیم میتونید