2777
2789
عنوان

بااینکه جوابش دادم هنوز دارم میسوزم..

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 23 پست
مسائل الکی خودتون رو درگیر نکنید فقط میخواید اون از اون یکی کم نیاره

آره میدونی وقتی ک هیچی نداشتم 24 ساعت همین بود و اینجوری رفتار می‌کرد باهام 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خوب کاری کردی.پولتم تو خونش حروم نکن.همشو خرج خودت کن.پس انداز کن.طلا بخر

پولم خرج نمیکنم گاهی گداری پیش میومد ک تصمیم گرفتم ب هیچ عنوان خرج نکنم ن بخاطر ی گوشی فقط بخاطر اینکه اینقدر راحت ب من میگه برو فک کرده بی کس و کار گیر آورده هرچند همونجا ک بلندم کرد اینو گفت مانتو برداشتم ب غلط کردن افتاد ولی من اگه موقعیت رفتن نداشتم الان میخواست بهم ظلم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روخدا زندگیتون برای چیزهای پیش پا افتاده تلخ نکنید روتون به هم باز میشه 

ببین من اگه شرایط رفتن نداشتم و میخواستم بااین حالم خونه جمع کنم فکر کردی من براش مهم بودم؟ ن می‌شست میرفت تو گوشی.. اینا مسائل مهمه ک ب ظاهر پیش پا افتاده هست

ببین من اگه شرایط رفتن نداشتم و میخواستم بااین حالم خونه جمع کنم فکر کردی من براش مهم بودم؟ ن می‌شست ...

منظورم اینه الان تازه عمل کردی استراحت کن خوب شدی بعدش بگو گوشی بخریم الان به خاطر ارامش خودت حالت بهتر بشود با زبان خوش ازش بخواه تو کارهای خونه کمک بده

منظورم اینه الان تازه عمل کردی استراحت کن خوب شدی بعدش بگو گوشی بخریم الان به خاطر ارامش خودت حالت ب ...

ببین اصلا مسئله کار و اینا نیست چون اصلا به این چیزا حساس نیست تازه بگمم کارا رو میکنه چون ظرف شویی هم دارم درکل راحتم ازین جهت.. ولی این آدم ب نظرم غیر قابل اعتماد اومد

ببین اصلا مسئله کار و اینا نیست چون اصلا به این چیزا حساس نیست تازه بگمم کارا رو میکنه چون ظرف شویی ...

نه اقایون همین اخلاق رو دارن یه دفع میبینی از در دروازه تو نمیرن یه میبینی از ته سوزن رد می شن درست میشه بعضی وقتها میبینی لج میکنن اون موقع باید کمی حوصله کنیم 

نه اقایون همین اخلاق رو دارن یه دفع میبینی از در دروازه تو نمیرن یه میبینی از ته سوزن رد می شن درست ...

بدم میاد ازشون ی مشت مرد زن ستیز