2777
2789
عنوان

بیایین بگم امشب چی شد

660 بازدید | 7 پست

رفتیم دریا،برگشت تو جاده ،یه سمند جلومونو گرفت

گفت باید ماشین و بگردیم و اینا

گفتیم شما؟گفتن ماموریم

با قلدری به زور دروبازکردن داشبورت و گشتن ،یه بطری آب تو صندوق بود درشو باز کردن بو کردن

گفتن چرا حجاب ندارین و اینا الان گزارش،میکنیم

و خلاصه ما شلوغش کردیم ،دوروبر مون هم چند تا  آدم بودن.خلاصه رفتن

من موقع رفتنشون از پلاک عکس گرفتم زنگ زدم

۱۱۰ گفتن بیایین گزارش کنید .

رفتم کلانتری،مامورها اونقدر عصبانی شدن و فحش دادن  ،گفتن هر کسی بوده حق نگه داشتن شما و تفتیش ماشین و  نداشته معلوم نیست دزد بوده ،چه آشغالی بوده ؟یعنی داشتن از حرص میمردن.گفتن حتما پیگیری کنید،فردا میخوام شکایت و ببرم ثبت کنم

اینو گفتم واسه تجربه 

من نباید در ماشین و باز میکردم ،همونجا تو ماشین باید درو قفل میکردم و با ۱۱۰ تماس میگرفتم

خیلی مراقب باشید لطفا

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دقیقا عین من.بادخترم داشتم میرفتم تو ترافیک بودم تاحرکت کردم یه پراید کشید جلوم.گفت میزنی فرار میکنی....بسم الله😑😑😑گفت پیاده شو.زدی به در ماشینم در باز نمیشه یکم باهاش بحث کردم همون لحظه دخترم تو ماشین گریه کرد.بعد یارو گفت عیب نداره چون بچه باهاته برو....عوضی کلاهبردار بود و دروغگو.خدارحمم کرد تواون لحظه که بیرون بودم ازماشین بچمو نزدیدن.ایناکارشونه.همسرم گفت نباید پیاده میشدی باید شیشه رو میدادی بالا میگفتی اگر من بهت زدم صبر کن ۱۱۰بیاد.میگفت خیلی ریلکس مینشستی توماشین زنگ میزدی ۱۱۰.خیلی ترسیده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب هدفشون  چی بود..

نمیدونم😐

قیافه هاشون شبیه لات ها و خلاف کارها بود ،ولی چفیه و انگشتر داشتن.یعنی اخر تعارض😐

حالا شماره پلاک و دادیم ،حتما پیدا شون میکنن

معلوم میشه کی بودن و هدفشون چی بود

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دقیقا عین من.بادخترم داشتم میرفتم تو ترافیک بودم تاحرکت کردم یه پراید کشید جلوم.گفت میزنی فرار میکنی ...

دقیقا ،منم هول شدم ،اگه قبلش میدونستم ،هیچوقت در ماشینو باز نمیکردم ،حتی مدارک ماشینو گقتن نشون بدین و نشونشون دادم.الان دیگه فهمیدم چطور برخورد کنم

پلیس گفت به هیییییچ وجههه ،به غیر از پلیس با ماشین رسمی ،به کسی دیگه اجازه ندیدن و درجا شیشه هارو بدین بالا و با ما تماس بگیرید

گفتم اینجا تعریف کنم ،که بقیه از تجربه ی من استفاده کنن