2777
2789
عنوان

اموزش کسب درآمد از روبیکا😍

351 بازدید | 18 پست

سلام بچها تاحالا براتون سوال پیش اومده چجوری از روبیکا کسب درآمد داشته باشید؟ممکنه بعضی هاتون ندونید برای همین تاپیک زدم . 

وارد برنامه روبیکا میشید بعد وارد تنظیمات یا همون ستینگ روبیکا میشیم وارد داشبورد کسب درآمد میشیم

اونجا به اندازه حساب های کاربری تون گزینه هست که همون حساب های کاربری تون هست وارد یکی شون یا کلا همون میشید اونجا بر اساس محبوبیت شما در روبیکا بهتون پاداش میدن البته برای برداشت کردن پول از روبیکا باید پول ۲۰ هزار تومان به بالا باشه که کمی صبوری میخواد 

امیدوارم بهتون کمک کرده باشم البته به کسایی که بلد نبودن 🫂💚به امید دیدار

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی به اندازه ی حساب کاربری بابت چکاری پول میده

هر چقدر محبوبیت بیشتری داخل روبیکا داشته باشید بیشتر پول میده و کسب درآمد دارید 

بعد از داشبورد کسب درآمد وارد یکی از اون گزینه هایی که میگه بشید می‌بینید چقدر درآمد دارید 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

خیلی کم میده

تا ۷۰ و ۶۰ تمن‌ میره بقیه ش رو نمیدونم ولی من تاحالا ازش ۷۰ و خورده ای گرفتم

تا ۷۰ و ۶۰ تمن‌ میره بقیه ش رو نمیدونم ولی من تاحالا ازش ۷۰ و خورده ای گرفتم

چجوری کلیپات ویو بالا میخوره؟؟ کانالا چجوری عضواش زیاد میش؟؟

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
چجوری کلیپات ویو بالا میخوره؟؟ کانالا چجوری عضواش زیاد میش؟؟

بگو برات تبلیغ کنن هیچی نیست ۲۰ هزار تمنِ نیازی نیست حتما کلیپ باشه من خودم پیج تینیجری دارم که ازش کسب درآمد دارم الان هم فالورام ۳۷۰ و خورده ای هس کانال رو نمیدونم که چجوری زیاد جوین شن

یعنی شما کانال ندارید؟ مثل اینستاگرام پست میذارید فقط؟

بله عزیزم یکی از دوستای من کانال داره کسب درآمد زیادی نداره 

سلام مبلغ ۷۰تومن برای چندتا بازدید بهتون داد؟

سلام تعداد فالوور هام بالا هست حدود ۹۰۰ تا ، امروز ۸۹۵ تا بودن ویو هم ۲۰۰ و خورده ای تا ۱۰۰۰ تا به بالا لایک ها هم ۷۰ تا به بالا