2777
2789
عنوان

گم شدن وسط دریا بدون قایق

908 بازدید | 54 پست

یکی از فامیل همسایمون با دوستاش میرن دریا

مسابقه میزارن که هرکی بیشتر زیر آب بمونه و شنا کنه برنده است دوستاش به سمت ساحل مسابقه رو شروع کردن 

ولی این فکر کرده باید دورتر بشی دوستاش دیدن یه دستشو آورده بالا داره شنا می‌کنه دورتر میشه هرچقدر صداش زدن نشنیده

انقدر میره آب با خودش میبرتش گم میشه ، فکرشو کن یهو از آب بیای بالا بخای بگی برنده شدم ببینی وسط دریایی هیچ خشکی دیده نمیشه موج میزنه بهت 

زیر پاهات خالیه عمق زیاد دریا ترس از کوسه خسته ای و نمیدونی کدوم سمتی بری 

خلاصه بعد از چند روز جسدشو کنار صخره ها پیدا میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غرق شدن تو دریا خیلی ترسناکه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

کسی که عقل نداره همیشه گرفتار میشه! نمیفهمه نباید همچین مسابقه ای بده؟ فکر خودش نمیکنه فکر پدرمادرش کنه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

کسی که عقل نداره همیشه گرفتار میشه! نمیفهمه نباید همچین مسابقه ای بده؟ فکر خودش نمیکنه فکر پدرمادرش ...

تحصیل کرده بود تازه دانشگاه شو تموم کرده بوده خواستن خوش بگذرونن از طرفی شنا بلد بودن فکر نکردن مشکلی بخاد پیش بیاد

از کوسه و دریا ب شدت میترسم یعنییییی در حد مرگ از کوسه میترسم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤