2777
2789
عنوان

رنگ کردن وسایل قدیمی چوبی

942 بازدید | 15 پست

یه میز آرایش دارم مال دوازده سال پیشه رنگ قهوه ای جنس چوبی هست 

خیلی جنس محکم و خوبی داره دلم نمیاد ردش کنم بره تصمیم گرفتم سفیدش کنم ،ولی  اصلا نمی‌دونم با چه رنگی و چه جوری رنگش کنم ،اصلا رنگ میگیره به خودش ؟سنباده لازم داره ؟ راستی به صرفه و ارزون هم در بیاد و تمیز 

ممنونم از راهنماییتون 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

اگه میخوای دوباره قابل استفاده باشه ببر نجاری بده برات رنگشو تغییر بدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخای سفید کنی بده بیرون خالم اینا خودشون انجام دادن بعد ی مدت رنگش رفت و چرک مرد شد فوری 

با چه رنگی زدن خوب ؟

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
اگه میخوای دوباره قابل استفاده باشه ببر نجاری بده برات رنگشو تغییر بدن

میخوام برام ارزون در بیاد نمیتونم زیاد هزینه کنم 

میخوام برام ارزون در بیاد نمیتونم زیاد هزینه کنم 

خب اینجوری یه هزینه ای میکنی بعد کار باب دلت نمیشه

بازم بپرس ببین رنگ چقدر درمیاد...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سه نوع رنگ داریم روغن و  پلاستیک و اکریلیک...

هر کدوم رو که بخوای بزنی باید سمباده بزنی و بتونه گیری کنی...بتونه با پودر چوب از نجاری و چسب چوب شمال قاطی کن جاهایی که لب پر شده رو پر کن...

بعد سمباده 

بعد اگه رنگ روغن بخوای بزنی پرایمر رنگ روغن قبلش باید بزنی و اگه رنگ اکریلیک بخوای بزنی پرایمر اکریلیک..

تصمیم بگیر کودکم رو میخوای بزنی بعد نحوه رنگ رو بهت بگم

و اینکه مات دوست داری یا براق؟

سه نوع رنگ داریم روغن و  پلاستیک و اکریلیک... هر کدوم رو که بخوای بزنی باید سمباده بزنی و بتون ...

ممنونم بابت راهنماییت کدومش خوشگل تر میشه به نظرت ؟

رنگ مولتی سورفیس بزن

بتونه کاری هم لازمه ؟ چنده رنگش ؟

ممنونم بابت راهنماییت کدومش خوشگل تر میشه به نظرت ؟

من چون دوست دارم بتونم پاک کنم رنگ روغن رو دوست دارم...ولی شما ببین به دکور خونه ات کدوم بیشتر میاد.

ببین من یه تخت سنتی داشتم میخواستم پاک کردنش راحت باشه از رنگ روغن استفاده کردم...

داخل زنگ روغن تیتر روغن زدم و پودر صدفی هم ریختم خیلی ناز شد...میتونی بعد از رنگ زدن قبل از خشک شدن پودر صدفی بزنی که حالت شاین بده...

یه رنگ دیگه هم که میتونم بهت پیشنهاد کنم اکریلیک سفید صدفی هست خیلی خوشکله

من چون دوست دارم بتونم پاک کنم رنگ روغن رو دوست دارم...ولی شما ببین به دکور خونه ات کدوم بیشتر میاد. ...

اکریلیک سفید صدفی به نظرم قشنگ میشه 

میشه هرچی مواد لازم هست از صفر تا صد بهم بگی و اینکه اگه قیمت هاشم میتونی بگو 

به نجاری گفتم گفت هفتصد تومن میگیره به نظرت رنگ و وسایل بگیرم ارزون تر هست یا بدم نجاری ؟

بهرحال کسب تجربه خودش ارزش داره...

نجار بازاری کار میکنه تو ممکنه رنگ معمولی کنی...

کلا هنر هزینه بر هست.

متراژ و حجم کار روی رنگ خیلی موثره. 

میتونی یه رنگ اکریلیک ساده برا بیس کار بزنی (بعد از بتونه گیری و سمباده و پرایمر مخصوص اکریلیک.. خود پرایمر رو هم باید با درصدی که روی قوطی زده با آب مخلوط کنی که رد قلم نیوفته)و این رنگ اکریلیک سفید رو با مقدار خیلی کم آب قاطی کن طوری که با قلمو میزنی رد قلمو نیوفته خیلی با ظرافت و حوصله)بعد بزاری یکی دو روز خشک شه....و بعد روی بیس این کارت سفید صدفی با قلمو حالت ضربه ای و ظریف بزن روش که هزینه ات کمتر شه...اگه دیدی رد میمونه میتونی کمی خیلی کم آب بزنی داخل رنگت