2777
2789
عنوان

مردک مزاحم دیوونه:|

290 بازدید | 17 پست

تو حال خودم بودم، دیدم گوشیم داره زنگ میخوره.. شمارشم ناشناس بود و برش داشتم

یه اقایی بود که صداشم خییییلی کلفت بود

گفت شمارتو از دوستت گرفتم، دیدم با دوستت سه روز پیش اومده بودین کافه. ازت خوشم اومده و می‌خوام بیشتر باهات آشنا شم

همون موقع قطع کردم.. اونروز که رفته بودیم دوست من منتظر داداشش نشست و من زودتر درومدم. بهشم پیام دادم گفت که اره شمارتو بهش دادم قصدم خیر بود

یطوری شدم اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که 🚫🚫🚫🚫تاپیک زدم پشه هم توش پر نمیزنه موندم عنوان چی بزنم تا یه سر به تاپیکم بزنید 🚫🚫🚫🚫🚫. با مای تابه کوبیدم توو کمر جاریم بیایید تاپیکم عکسم گذاشتم😒😒😒😒

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

اون دوستت و کلا حذف کن

چقدر راحت شمارت و در اختیار غریبه ها میذاره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بنظرم باید با دوستت حرف بزنی که دیگه از اینکارا نکنه 

عصاب خودتو خراب نکن ارزششو نداره اینطور ادما تو زندگیت اومدن فقط راحت از کنارشون رد شو همین🙂 ولی خب طوریم نباش که به هیچکس فرصت ندی خودشو ثابت کنه بهت میدونی چی میگم شاید کسی باشه که تو اصلا باهاش حال نکنی ولی وقتی که بشناسیش بفهمی که واست بهترین شریک زندگی میتونه باشه🙂

اقا هستم 😑