2777
2789
عنوان

بچه یکسال و نیم

71 بازدید | 6 پست

با بچم اصلا بازی نمیکنم 

خودش بازی میکنه با اسباب بازی هاش

حرف هم‌نمیزنه چیکار کنم 

چ‌بازی انجام بدم 

میخوام حرف بزنه

قبلا بابا مامان میگفت الان نمیگه اصلا

خوب وقتی باش بازی نمیکنی حرف نمیزنی بچه با کی حرف بزنه که یاد بگیره؟!!! باهاش بازی کن شعر بخون داستان بخون باهاش حرف بزن که به حرف بیاد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدام باهاش حرف بزن

واسش شعرای کودکانه بذار

واسش ذوق کن ک تشویق شه

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بچت هنوز کوچیکه تو رو خدا باهاش حرف بزن بازی کن مستقیم نه ولی غیر مستقیم ازش حرف بکش ... من پسرم نزدیک سه سالشه حرف نمیزنه گفتار درمانی میبرم غم بزرگی شده رو دلم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

ببین از من‌گفتن تو دیگه اشتباه منو تکرار نکن

ک‌بخوای روز و شبحرص بخوری و خودحوری کنی ک‌پشیمونی هیچ فایده ای نداره

با بچت از همین الان بازی کن زیاد باهاش صحبت کن

شده روزی یساعت براش وقت بذار 

منِ احمق بچم همش پای تلوزیون و خودم پا گوشی الان بچم‌ نسبت ب هم سنو سالاش خیلی بدتر صحبت میکنه اصا زیاد بلد نبست حرف بزنه.تو یکی از تاپیکامم نوشتم میتونی بری بخونی.بچم‌سه سالشه هنوزم دیر نشده چن روزه دارم همش باهاش بازی میکنم و وقت میذارم ولی مث چی پشیمونم ک اگه میشد شاخام در میومد.میگم ای کاش ای کاش ای کاش ای کااااش از همون یسالو نیم حتی دوسال براش بیشتر وقت میذاشتم شاید الان خیلی بهتر حرف میزد