2789
عنوان

راهکار شپش

711 بازدید | 43 پست

سلام من جمعه شب فهمیدم ک شپش دارم با اینکه موهام خیلی تمیزه و مراقبم ولی متاسفانه از خوابگاهم گرفتم، جمعه و شنبه سرکه سیب زدم یکشنبه با شونه دندونه ریز موهامو کشیدم و همینطور وازلین هم زده بودم ب سرم،دیشب هم سرم ضد شپش خریدم نیم ساعت گذاشتم بمونه بعد با شونه دندونه دار کشیدن باز گذاشتم بمونه تا صبح هشت ساعتی شد بعد رفتم حموم باز دوتا شپش بزرگ دیدم رو سرم😐زنده و راحت راه میرفتن دیگه واقعا دارم دیونه میشم اینهمه چیز زدم انگار تاثیر نداره، باز با شونه همه جارو کشیدم هیچی نمیاد پایین اصلا، الان میبینم هنوزم تخمشون رو سرمه انقدر ریزه همچین تخمی عمرا با شونه دندونه ریز جدا شه واقعا خیلی ریزه اندازه یه نقطه ست من باید چیکار کنم واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم با یه بار دوبار نمیرن

منم فوق العاده تمیزم از روستا گرفتم

هر روز باید شونه بکشی که تخمای مونده بریزن

موااتو در چن جهت شونه بکش

روغن تراپی کن 

حالا بدبختیه من میدونی چی بود؟موهام فره و واقعااا اذیت شدم 

تا یه مدت باید ادامه بدی

هر روزم لباساتو عوض کن

روبالشتیو پتو یا چیزی که میندازیو که صد دردصد

پتو که نمیندازی یه روانداز استاده کن هر روز بشورش با اب داغ جلو افتابم پهن کن

میرن

صبور باید باشی هر روز با شونه دندون دار فلزی شونه کنی . اگه میتونی کسی رو پیدا کنی کا دونه دونه تخماشو از موهات جدا کنه خیلی خوبه . ولی حس کردی تموم شد درمانو ول نکن چون یه تخمو ندیده باشی دوباره روز از نوع

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
حنا رنگ مو شامپو ضد شپش امتحان کن 

اخه نمیتونم رنگ بزنم  خالا حنارو میزتم ببینم چی میشه بازم هرشب برم حموم؟ یه هفتس همش هرشب دوساعت سه ساعت حمومم واقعا نمیکشم دیگه