2777
2789
عنوان

این رفتار بی احترامیه؟ بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 71 پست
اگه باز کردی محلشون نذار چرا پذیرایی میکنی ازشون ببخشید ولی احمقی

مجبورم بابا پذیرایی نکنم شر میشع برتم به خدا من احمق نیستم دارم میترکم

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا قطع رابطه .چه حوصله ای دارید با این آدمای عتیقه رفت آمد میکنید.یه بار اومدن خونت برنج کم بذار خو ...

تمام خوراکی های تو خونه و یخچال و یه جا قایم کن اینایی که میگی احتمالا میان یخچالو میگردن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
چ نسبتی باهات دارن؟ چقدر بده ادم ارامش نداشته باشه

برادر شوهر 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
تمام خوراکی های تو خونه و یخچال و یه جا قایم کن اینایی که میگی احتمالا میان یخچالو میگردن 

اخ اخ نگو میخوام خون گریه کنم هر کی در میزنه جونم بلرزه اس

سریعا قطع رابطه میکنم با آدمای چترباز مفت خور

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

رو‌نده اصلا . بیکاری مگه با اعصاب خودت بازی کنی

بببین باورت نمیشه بیرونشونم کنن نمیرن دارم حس میکنم خونه اوناس و من اضافی ام باور کن