2777
2789
عنوان

زنگ زدم آب و فاضلاب برای بوی بد گفت الان میام😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 42 پست

من اومدم خونه جدید یه هفته اس عذاب میشم هرجارو بو کردم معلوم نبود از کجاس یه ساعت پیش سربردم زیر کابینت ظرفشویی  دیدم خونه رو شستیم جارو خورده به لوله از جاش یکم بلند شده بو میاد نایلون گذاشتم  منتظرم غروب همسرم  بیاد باردارم  و به بو حساس یه هفته اس داغونم همسرم حسش نمیکرد فقط من اح لعنت بهش

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر تا از اینجا مشورت بگیره و انجام بده اون پشت دره😂

پس اسی پاشو میوه و شربت  بزار بنده خدا خسته میشه دهنی تازه کنه ،لیاس خوشکلات هم بپوش 😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
پس اسی پاشو میوه و شربت  بزار بنده خدا خسته میشه دهنی تازه کنه ،لیاس خوشکلات هم بپوش 😂😂

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

بره بیرون واسته درو هم تا آخر باز بذاره بگه یه قرون پول هم نمیدم 😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نهه خود شهرداریه نه شرکت خصوصی  

خب نپس درو وا کن معطل نشه تو گرما

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂 بره بیرون واسته درو هم تا آخر باز بذاره بگه یه قرون پول هم نمیدم 😂

ما اینجا حواسمون بهش هست کم و زیادی شد تاپیک بزنع 

وقتی میخواد چک کنه باید محله رو بدونه بعد گفت کامل بگو منم گفتم گفت میام 🙄

یه نفر مرد شوهر ،پدر یا برادر بگو بیاد پیشت باشه 

یا اگه میترسی در رو باز نکن 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
🤣🤣 حموم مام اینجوریه اومد بگو چکار کرد

سلام عزیزم تماس گرفته بودم با شهرداری آب و فاضلاب قسمت حوادث بعد گفتم که بو زیاده گفت به خاطر تابستان و کم آبیه 

حالا مامور اومده دم گفت سیفون مجتمع است گفت تمام چربی ها و کثیفی ها میاد اینجا بایو هفته ای یک بار با آب داغ و پودر شسته بشه حالا شما با اداره شهرتون تماس بگیر سوال کن و بپرس هزینه اینا میخواد یا نه از ما که نگرفت 

این کاربری واگذار شده است....