2777
2789

کلی چیز زده به اسم شوهرم همه ب ادر خواهرای شوهرم باهامون دشمن شدن البته خواهر شوهرام زیاد به روشون نمیارن من میگم حتما تو دلشون نفرین میکنن

شوهرمم عین خیالش نیست خیلی هم خوشحاله برای این ناعدالتی میگه اشکال نداره من پدر و مادرمو میبرم دکتر اونهمه سال تنها موندم تو بیمارستانا اونا واسه عیادت هم نیومدن الان انتظار ارث نداشته باشن

ولی من انقدر دلم آشوبه میگم حالا پسرارو میگیم کوتاهی کردن و...ولی انصافا دخترا خیلی زحمت میکشیدن🥺نفرینشون پشت سرمون نشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان ازین پدر مادرا که فقط بین بچه ها دلخوری میندازن.بابابزرگ منم اینکارو کرد.میونه ی همه رو به هم زد.خودش که زود فوت شد خدا رحمتش کنه ولی الان مادربزرگم زمین گیره مثل توپ پاسش میدن به هم.عروسا معتقدن زن اونی که بیستر بش رسیده باید نگه داره اونم میگه من قدر بقیه کمک میکنم و ...