2777
2789

بعد شام‌خونه مادرشوهرم ی کیک گرفتن گفتن تولد بچه خواهرشوهرمه یعنی تولد انچنانی نبود ده سالشم هس بعد پسر منم کوچیکه دوسالشه تا کیکو دید خوشش اومد بچه ها تو این کنجکاون هی خواستم بگیرمش گریه میکرد میخواست دست بزنه اونام میخاستن چن تا عکس بگیرن خلاصه همه گفتن ولش کن بچس بزار دست بزنه بعد خواهرشوهرمم برگشت گفت ماهم سال دیگ کیکشو دست میزنیم با حرص بعد بچشم شروع کرد منم کیکشو خراب میکنم تا مامانش اینطور گفت بجای اینکه بگه عب نداره مامان کوچولوعه گذشت و مهربونی یاد بده واقعا هم پسر بی ادبی هم داره

منم گفتم بچم کوچیکه از قصد ک اینکارو نمیکنه

خلاصه هفته بعدش باز مادرشوهرمم تکرار کرد گفت ماهان گفته منم سال دیگ کیکشو دست میزنم بعد هار هار میخنده بازم گفتم بچه من کوچیکه اقتضای سمیشه از قصد نیس اون مادرش یعنی خواهرشوهرم اینطور گفت پسرشم شروع کرد گفت خب بچه اونم کوچیکه درحالی ک ده سالشه

حق دارم ناراحت شم؟؟چی میگفتم؟؟

نمیدونم ولی کاش یه ده دقیقه سرگرمش میکردی اونا عکسشونو میگرفتن 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حق نداري 

درسته كار اونا جالب نيست ولي از كار شما بدتر نبوده لاقل

و تولد انچناني نيست چون خاستن هم يادبود بشه هم بقيه به زحمت واسه هديه نيفتن 

درهر حال بچتو در حد چند تا عكس كه نهايت چن دقيقه ميشد ميبردي تو اتاق گوشي ميدادي دستش يا هرچيزي 

بچه ده ساله بدتر بچه دوسالس بخدا بيان كيك دوساله رو خراب كنن بچه نميفهمه اونقدا اما ده ساله چرا متوجه ميشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

عزیزم بچه شما کوچیکه و به قول شما اقتضای سن و سالشه، خوب اونا هم میخواستن عکس بگیرن، یه دقیقه بچه رو بغل میکردی می بردی یه اتاق دیگه که عکاسی شون تموم بشه، شما به عنوان مادر باید موقعیت رو مدیریت کنی

به خدا خوش بین باش🌹☺️❤️

وااای خدا خب اون بیچاره کیک سفارش داده ک دوتا عکس با بچه و کیک بگیره یادگاری بعد تو بچه ات رو میندازی ناخون ناخون کنه جلوجلو منم بودم بدم میومد درسته بچه اس کوچیکه ولی میتونشتی سرگرمش کنی اون کیک مال اون بچه بود اصن اون باید اول از همه میبرید یا ازش میخورد😑 حق داشته ناراحت بشه منم بودم حرصی میشدم بعدهم اون همهههه بچه چرا بچه تو فقط دست بزنه اگ قرار بود همه دست بزنن ک کیک دیگه قابل خوردن نمیشد 

هیچی اهمیت نده 

پسر بزرگ من تو مسابقات کشوری مقام آورد 

بعد مادرشوهرم پاشد سمت پسر کوچیکم انگشتش هوا تکون داد گفت حواست باشه تو هم بابد زرنگ باشی مقام بیاری کاملا خودم زدم نشنیدن چون اصلا به حساب نمیارم حرفش 

اختیار تربیت بچم با منه تاثیری حرفش در اعتماد بنفسی که من به بچم دادم نداره پس خودش خراب میکنه اما اومدیم تو ماشین زشتی کار و حرفش رو جلو شوهرم بچه هام توضیح دادم گفتم هیچوقت ارزش بچه به میام نیست به بچم گفتم تو بدون هیچ مقامی همینجوری دوست داشتنی هستی بنابراین فقط خودش خراب شد