2777
2789
عنوان

بچه ها ب کمکتون نیاز دارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست

ورزش کن روزی نیم ساعت دراز نشست حتمن و ورزشی شکمی و پا  برنامه ها ورزشی دانلود کن رو تو گوشیت نصب کن برنجم ی کفگیر بخور خورشتم کم بعد آروم آروم بجو تا زود سیر بشی هویج و سالاد بخور میوه بخور آجیل بخور بیشتر از برنج و نون ولی حذف نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد ۱۶۹ وزن ۶۳ ۳ کیلو

حد اکثر ۲۰ روز زمان میبره

کالری شماری بشقاب و‌نصب کن 

قد و‌وزنتو وارد کن . اشتراک نخر . فقط کالریتو باهاش وارد کن هر چی که میخوری. 

کالری که باید بخوری تا وزنت ثابت بمونه ۱۸۰۰ تاست ولی برای لاغری ۵۰۰تا ۱۲۰۰ زیگزاگی . مثلا یه روز ۹۰۰، یه روز ۱۲۰۰ یه روز ۱۰۰۰ تا و...... نون و برنج هم اندازه کالریت مجازی بخوری نه بیشتر ، جمعه ها میتونی تا ۱۵۰۰ تا بخوری. فقط سعی کن چیزای بی خود و حذف کنی و ناخونک نزنی . و وزنتو ضرب در ۲۷ کنی کالری تثبیتت دستت میاد .

من حدود ۴۰ کیلو کم کردم تو ۸ماه امیدوارم بدردت بخوره حرفام 🌷

روز خوش 🌷

اره سرده گرمیجات چی بخورم

خرما دمنوش دارچین زنجفیل ،سیر نعنا 

کلا هرچی میخوری که سرده با مصلحش بخور،بستن شکم بعد اینکه با روغن کنجد یا سیاهدونه هم ماساژش بدی خوبه من خودم با این کمربند پشمی ها میبندم

خدایا کمکم کن به سلامتی بغلش بگیرم مثل همیشه که دستمو گرفتی💗🙏🏻♥️❤️