2777
2789

بله من دیپلمم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب هدفات داره

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
بله من دیپلمم 

البته از دانشگاه انصراف دادم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

این زمونه آدن باید یه لیسانس داشته باشه

الان چه میکنی  ؟ مهمه مدرک؟

فعلا بیکارم 

من اولا خیلی غصه میخوردم دانشگاه نرفتم اما فهمیدم برای اینکه دانشم بالاتر بره و چیزای مورد علاقم رو یاد بگیرم نیازی به دانشگاه رفتن نداشتم و هرچی میخوام رو خودم از اینترنت و جاهای دیگه پیدا کردم. نظره مردم هم اصلا برات مهم نباشه

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

من دیپلمم ولی چن ساله دارم میخونم و مطمئنم به هدفم میرسم مطمئنم چون خیلی زجرشو کشیدم

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
من اولا خیلی غصه میخوردم دانشگاه نرفتم اما فهمیدم برای اینکه دانشم بالاتر بره و چیزای مورد علاقم رو ...

از هر کی میپرسی حد اقل یه لیسانس داره بد نیس مثلا 

بگم من دیپلمم؟ 🥲🥲🥲😭

از هر کی میپرسی حد اقل یه لیسانس داره بد نیس مثلا  بگم من دیپلمم؟ 🥲🥲🥲😭

اینقد تحقير شدم من بخصوص از طرف زن داداشم ک پرستاره و شوهرم ولی ب کتفم گرفتم و ادامه میدم

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته