2777
2789
سلام. من شش ساله ازدواج کردم خب اون موقع که من عروسی کرده بودم قهوه ای مد بود منم اسباب اثاثیه ام بیشتر رنگ قهوه ای و خیلی کم کرم و طلایی هست. واسه خودش قشنگه اما راستیاتش از بس همه خونه ها رنگی رنگی شدن من دلم میگیره از طرفی فعلا در شرایطی نیستم که حداقل تا یکی دوسال دیگه وسایلمو عوض کنم. به نظرتون چیکار کنم خونم رنگی رنگی بشه؟ مبل و میزناهارخوری ست سلطنتی رنگ قهوه ای. میزناهارخوردی اشپزخونم کرم قهوه ای. دوتاقاب بزرگ قهوه ای. پرده والن قهوه ای زیرش تور سفد و طلایی. بوفه قهوه ای. واقعا خستم یکم ایده بدین ممنونم
الهی به امید خودت...  
خب بده رنگ کنن مثلا بوفتو سفید کنن مبلاتم رنگ کن پارچه مبلیت چه رنگیه؟ پنلتم میتونی تغییر بدی فک نمیکنم گرون بگیرن رنگ کنن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با رنگ قهوه ای خیلی چیزارو میشه ست کرد مثلا میتونی روی مبلهات از کوسن فیروزه ای یا ابی استفاده کنی میتونی رنگ سفید و صورتی رو وارد دکوراسیونت بکنی با به گلدون یه رومیزی یا رانر چند تا کوسن و قاب رنکی میتونی تغییر بدی
عزیزم چن تیکه دکوری ک رنگ گرم مث خردای نارنجی قرمز بگیر مث گلدونای رنگی و شمعهای رنگی،آباژور با رنگ های ترکیبی خیلی قشنگ میشه.منم همین تصمیمو دارم

می گویند لیاقتت را نداشت...نمی دانند که تو فقط دوستم نداشته ای...

ممنونم بچه ها. پس کوسن رنگی میخرم و یکم وسیله تزیینی. ولی اصن نمیدونم چیا بخرم. راستی سرویس خوابم هم قهوه ایه شوهرم گفت واست سفیدش میکنم اما خدا میدونه کی این اتفاق خواهد افتاد
الهی به امید خودت...