چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 عنوان رنگ مو ارزش داره 130 بازدید | 26 پست عروسی دعوتیم بنظرتون ارزش داره ۴ میلیون بدم موهامو لایت کنم؟؟؟موهامم کوتاه یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده... 1402/03/16 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساره240 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3920 اگه عزیزم پولشو داری به نظرم خرج کردن برای خودت عالیه اما خب اگه موهات بدون رنگ خوبه یه شنیون کن به جای رنگ
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40512 نه.مشکل رنگ نیستا.مشکل اینه هر ماه باید بری رنساژ و ریشه گیری.حوصله میخواد
دلی_جیران عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2187 نه وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859 کارزار اخراج افغی ها👇 بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 اگه عزیزم پولشو داری به نظرم خرج کردن برای خودت عالیه اما خب اگه موهات بدون رنگ خوبه ی ... موهای خودم رنگش خرماییسال اول لایت کردم ولی کروتا بود جایی نرفتمگفتم تنوع بدماز طرفیم خودم شاغلم میفهمم چقد سخته بدس اوردن پولحیفم میاد یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 زیاده😦 خودم میگم زیاده ولی تنوع ام قشنگهحیفم میاد پولمو للکی بدم یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 نه.مشکل رنگ نیستا.مشکل اینه هر ماه باید بری رنساژ و ریشه گیری.حوصله میخواد موهام خرمایی گفتم رو موهای خودم دربیاره دیگ نیاز ب رسیدگی زیادنداشته باشخ یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
ساره240 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3920 موهای خودم رنگش خرمایی سال اول لایت کردم ولی کروتا بود جایی نرفتم گفتم تنوع بدم از طرفیم خودم شاغ ... پس نکن حیفه ۴ تومن خودت رنگ بزن
شادی66جانان عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 3660 بستگی داره. عروسی کی باشه؟جمعیت مهمه مثلا ما یه عروسی رفتیم انقدر شلوغ بود که اصلا معلوم نبود 😂... خلاصه اونایی که خیلی خرج کرده بودن بعدها شاکی و ناراحت بودن و عذاب وجدان گرفته بودن 😂.
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 بستگی داره. عروسی کی باشه؟ جمعیت مهمه مثلا ما یه عروسی رفتیم انقدر شلوغ بود که اصلا معلوم نب ... عروسی طایفه شوهرمه همه دعوتن از طرفیم تازه عروسم زیاد ندیدنمشوهرم میگ با رنگ قیافه ات مصنوعی میشهگفتم برم لباس خوشگلی بخرم و شنیون و ارایش شیکاز طرفی رنگ مث خوره افتاده تو وجودم یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8351 بستگی داره. عروسی کی باشه؟ جمعیت مهمه مثلا ما یه عروسی رفتیم انقدر شلوغ بود که اصلا معلوم نب ... 😂😂😂دقیقا عروسی پسرداییم همه رفتن ارایشگا ۱تومن دادن شنیون وارایش من نرفتم انقدرشلوع بود عروسی هزارتامهمون معلوم نبود کی ب کیه
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 پس نکن حیفه ۴ تومن خودت رنگ بزن رنگ معمولی باکلاس نبسموهای خودمم رنگعهمسرم میره میاد میگ بده ی درد دیگ واجبه رنگ یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8351 عروسی طایفه شوهرمه همه دعوتن از طرفیم تازه عروسم زیاد ندیدنم شوهرم میگ با رنگ قیافه ات مصنوع ... بنطرم ۴میلیونو بده لباس . رنگ بزار برای عروسی درجه ۱ خاهر وبرادر