2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه سرکتاب بگیره؟!-

101 بازدید | 7 پست

بچه ها آشنایی دارین که بتونه سرکتاب بگیره 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی منتظر شما بودم که حداقل بیای بگی تا حرم رفتم و دعات کردم اگرم نتونستی بری عیبی نداره فدای سر ...

سلام عزیزم من که تو همین نی نی سایت بهت پیام دادم گفتم ولی شما هیچ جوابی ندادی 

من گندم گرفتم دادم به خادم حرم دقیقا تو نی نی سایتم بهت پیام دادم حتی رفتم پابوسی امام تا ضریحم رفتم کلی دعات کردم و از خدا و امام رضا خواستم بهت بچه سالم و صالح بده

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

سلام عزیزم من که تو همین نی نی سایت بهت پیام دادم گفتم ولی شما هیچ جوابی ندادی  من گندم گرفتم ...

نرسیده پیامتون دستم کجا برام گذاشتی؟ بخدا شرمنده من هیچ جا نخوندم پیامتون رو آخرین پیامی که ازت گرفتم همون بود که گفتی راهو بسته بودن نتونستم برم.....

خدا خیرت بده گلم الهی هرچی تر از خدا میخای بهت بده که دعام کردی و این راهو برام زحمت کشیدی و رفتی

من میدونم توی ماه صفر باردار میشم😉 صلوات بفرست 😗
نرسیده پیامتون دستم کجا برام گذاشتی؟ بخدا شرمنده من هیچ جا نخوندم پیامتون رو آخرین پیامی که ازت گرفت ...

تو نی نی سایت پیام گذاشتم 

شرمنده که یکم دیر شد 

خواهش میکنم عزیزم وظیفم بود ایشالله یروز بیای بم بگی که خدا بهت بچه داده🥰💜

تو نی نی سایت پیام گذاشتم  شرمنده که یکم دیر شد  خواهش میکنم عزیزم وظیفم بود ایشالله برو ...

😍🥲 من شرمنده شما

لطف بزرگی در حقم کردی 

مرسی ازت

انشالله 

من میدونم توی ماه صفر باردار میشم😉 صلوات بفرست 😗
😍🥲 من شرمنده شما لطف بزرگی در حقم کردی  مرسی ازت انشالله

دشمنت شرمنده کاری نکردم😻🥰

فدات شم عزیزم❤️