2777
2789
عنوان

گوشی مادرم

209 بازدید | 12 پست

سلام دوستان مادرم فوت کرده 7ماهی میشه و من گوشی مامانمو برداشتم به خواست کل خانواده بعد مامانم هروقت میاد تو خوابم از دستم یا ناراحته یا میگه گوشیمو بده بنظرتون چیکار کنم توهمات ذهنمه یا واقعا دوسنداره گوشیش دستم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت براش قرآن و فاتحه و خیرات زیاد بخون ببینم باز میاد خوابت 

آیا با رضایت همه برداشتی ؟

معمولا وسایلشون خیرات بدی بیشتر خوشحال میشن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
یه مدت براش قرآن و فاتحه و خیرات زیاد بخون ببینم باز میاد خوابت  آیا با رضایت همه برداشتی ؟ م ...

اخه داداشم گوشی براش خریده بود خود داداشمم گفت تو بهتر نگه میداری تو بردار 

خیلی قران میخونم و خیرات میدم ولی هرسری ناراحته 

اگه وضع مالیت بد نیس گوشی رو بده نیازمندی ثوابش رو بفرست برای مادرت  

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
وای یاخدا گوشیشو  بزار 😔😔🖤🖤 حدا رحمتش کنه  گوشیشو خاموش کن بزار جایی

مرسی خدا رحمت کنه رفتگانتونو .یه مدت خاموش کردم ولی همه گیر دادن گوشیش خراب میشه استفاده کن 

اخه داداشم گوشی براش خریده بود خود داداشمم گفت تو بهتر نگه میداری تو بردار  

منم همچین خوابی به یکی از اقوام که فوت شده بود دیدم 

اموات بخاطر وابستگی به دنیا که سالها باهاشون بوده تا مدتها دلشون با دنیا و وابستگیهاشونه

اگه وضع مالیت بد نیس گوشی رو بده نیازمندی ثوابش رو بفرست برای مادرت  

بابام اجازه همچین کاریو نمیده ولی من دارم واقعا عذاب میکشم بنظرم گوشی بدم به خود خانوادم چون از وقتی گوشی رو برداشتم همش تو خوابم ناراحته دقیقا ناراحتیشم تو خواب حس میکنم بخاطر موبایلشه

مگه چیزای شخصی داشته ؟  یا مثلا کاربدی با گوشیش انجام میدی؟

چیزای شخصی نه کار بدی نه انجام نمیدم اولا که اصلا از گوشیش استفادم نمیکردم بازم میومد تو خوابم میگفت گوشیمو بده با اخم