میخوام پنکیک بخرم. پوستم چربه و خیلی مستعد جوش. یه پنکیک میخوام در حد بیست تومن. میدونم خنده داره پنکیک بیست تومنی ولی نمیتونم بیشتر هزینه کنم فعلا.
لطفا اگه میدونین اسمشو بگین.
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه
از سبکیش راضی بودی مهدا جان؟ یعنی خیلی سفید میکرد آره؟ حتما شماره اش مناسبت نبوده
عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه
من اصلا کرم پودر نمیزنم حوصله ندارم البته پوستم خوبه
حتی عروسیام پنکک میزنم الکی خخخ مگه اینکه چه عروسی مهمی باشههههه کرم پودر بزنم، که زشت تر میشم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔