2777
2789
عنوان

اگه مسخره م نمی کنید جوابمو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم فقط فلورمار بهم ساخته خوبه والا راضی ام
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1625103

عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه

یعنی فقط پنکک میزنید رو پوستتون??? خو پنکک یه میلیونی هم بخری پوشش نداره که من پنکک میزنم که کرم پودرم تثبیت بمونه
من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  
از سبکیش راضی بودی مهدا جان؟ یعنی خیلی سفید میکرد آره؟ حتما شماره اش مناسبت نبوده

عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه

من اصلا کرم پودر نمیزنم
حوصله ندارم
البته پوستم خوبه

حتی عروسیام پنکک میزنم الکی خخخ
مگه اینکه چه عروسی مهمی باشههههه کرم پودر بزنم، که زشت تر میشم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
همین حدودای بیست تومنه