2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز سلام ببخشید بچه من سه ماهشه یکسر دستاش مشته و بدنش شله دکتر میگه ممکنه مشکل مغری داشته باشه تو رو خدا جوابم.  بده امیدوار بشم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
عزیز سلام ببخشید بچه من سه ماهشه یکسر دستاش مشته و بدنش شله دکتر میگه ممکنه مشکل مغری داشته باشه تو ...

سلام‌ عزیزم‌دختر من‌تا پایان ۴ و حتی اول ۵ماهگی مشت بود و بدنش شل و در حالت دراز کش که بلند می کردی گردن نمی گرفت یه دکتر دقیقا گفت مشکل داره ام ار ای با بیهوشی نوشت که چون مشکل قلب و ریه داشت دکتراش اجازه انجام ندادن و ما انجام ندادیم خلاصه بگم هیچ مشکلی نداشت حتما با چن تا دکتر مشورت کن اما بدون تک خیلی از بچه ها طبیعیه  بد به دلت راه نده  آن شالله  برا شماهم چیزی نیست باور کن مارو خیلی عذاب داد یه دکتر و گفت صد دررصد مشکل داره اما اصلا اسن طور نبود 

شوهرخواهرم پزشکه 

بزار بیدار شه ازش میپرسم بهت میگم😁

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
عزیز سلام ببخشید بچه من سه ماهشه یکسر دستاش مشته و بدنش شله دکتر میگه ممکنه مشکل مغری داشته باشه تو ...

ایکم بگم دختر ها و نی نی های تپل یکم تنبل آن و اینکه آ د شو مرتب بده راستش من یکم بیشتر از یک میل دادم بهتر شد اصلا هم مقایسه کن دختر من نسبت به بچه های فامیل تا ۶ماهگی  از نظر حرکت و ...عقب بود اما الان اونا به گرد پاش نمی رسن هم رفتاری هم حرکتی  بچه ایی که دکتر گفت صد در صد مشکل مغز داره 😔 و زندگی و روزها برام سیاه کرد