2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین پیام دادم ب زنی ک با نامزدم بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم بود قرار بود عروسی کنیم،،، ن تهمت نیست خودم با چشم خودم پیاماشونو خوندم

عزیزم متاسفم ک اینو میگم..اما 

من این جنس حرومزاده هارو میشناسم سایه ی یکیش سالها تو‌زندگیمه..به هیچ‌عنوان تحت تاثیر قرار نمیگیره 

و همین پیام رو‌میفرسته برا نامزدت و حسابی سوژه ت میکنن..احمق نباش به هر طریقی شده شماره ی شوهرش روگیر بیار وهر مدرکی داری برای اون بفرس..اینجوری حتی اگ‌زندگیش نپاشه شوهرش بهش یکم شکاک میشه..هرچند این خرابا خوش شانس تر ازین حرفان

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
اگه قراره تموم کنی بیاد دعوا راه بندازه دیگه بلاخره باید تموم کنی به خانوادت هم بگو جریان چیه

بهش گفتم ب همه بگو شرایط عروسی اینا نداشتیم بهم زدیم،،،، گفتم ن ازت بد میگم ن بد بگو

عزیزم متاسفم ک اینو میگم..اما  من این جنس حرومزاده هارو میشناسم سایه ی یکیش سالها تو‌زندگیمه.. ...

مدرک بر نداشتم متاسفانه ولی دیدم ک پیام داده،،، مکالمشون رو‌شنیدم ،،،، اون مرد بی غیرت ک من میخواستم مرد زندگیم باشه مکالمه تماساشو برا کارش ضبط میکرد غافل از تینکه من مچشو بگیرم با اون

خودم کردم ک لعنت بر خودم باد،،، ب خانوادم چقد التماس کردم چقد گریه ک بله گفتن

میفهممت..ولی بزار یچی بگم بهت..میدونی هیچ برگی بدون اجازه ی خدا از درخت نمی افته؟میدونی خدا از طریق نشونه ها از طریق یسری اتفاقا قصد داره ما رو اگاه کنه..عزیز دلم با تموم غمی ک الان رو‌قلبت سنگینی میکنه به این فکر کن ک خداوند خاسته تو‌این موضوع رو‌بدونی و طبق این اگاهی ک‌بدست اوردی میتونی اینده ی خودت رو ترسیم‌کنی یا جدا میشی یا میمونی

پس اگ‌موندی و‌بازم این اتفاق برات تکرار شد ننداز گردن قسمت یا تقدیر بدون اگاهانه‌و انتخاب خودت بوده..

میفهممت..ولی بزار یچی بگم بهت..میدونی هیچ برگی بدون اجازه ی خدا از درخت نمی افته؟میدونی خدا از طریق ...

ن دیگه نمیتونم ،،، یه هفته پیش فهمیدم اینکارو کرده ،،، بخشیدمش چون تازه ی روز بود و گریه ک اشتباه کردم اما دو روز پیش دیدم ن هنوز هستند باهم ،،،،دیدم بدتر محبت کرده و نمیدونم سرتو بزار بغلم 😔 نتونستم بیخیال بشم گفتم چی کم بود بینمون گفتم خنده هامون چش بود چی کم داشت,,,ی سیلی زدم تو گوشش و گفتم بخاطر سه سالی ک منو بازیچه کردی

حالم خیلی بده خیلی😔چقد کنارش موندم حرومزاده 

همینه زندگی..تو‌اولین نفری نیستی ک این اتفاق براش افتاده

متاسفانه اخریشم نیستی..

میفهمم چی میگی 

زمان ک‌بگذره بهتر میشی

سر خودتو‌شلوغ نگهدار 

اگ‌شاغلی ک‌چه بهتر اگ نه کلاسی جایی ثبت نام کن به ذهنت فرصت نبش قبر ماجرای نامزدی و خیانت رو نده 

بزار هرچی زود تر برات کمرنگ بشه. 

همینه زندگی..تو‌اولین نفری نیستی ک این اتفاق براش افتاده متاسفانه اخریشم نیستی.. میفهمم چی میگی&nb ...

😔😔😔چی بگم ,, یه هفته دیگه امتحانام شروع میشن دانشگاه میرم چی بگم ک انقد داغونم داداشم میگه تو هیچ وقت اینجور نبودی عصبی و کلافه