2777
2789
عنوان

پدر ومادرم از هم جداشدن

865 بازدید | 70 پست

امروز رفتن دادگاه فردا مهر طلاق میخوره چون توافقی بوده کارشون راحت جور شد...ولی الان انقد هر دوشون خوشحالن انگار روز اول عروسیه😐💔من هنوز تو شوکم...خونه رو بابام داد به مامانم و قرار شد ماهی ۱تومن بهمون بده(خونه ۵میلیارد می ارزه و به عنوان مهریه داد) ...هعییی چی بگم الا اینا جدا شدن زندگی من به فنا رف فردا پس فردا دیگه خاستگارم نمیاد میگه بچه طلاقع...۱۸ سالمه ولی میدونم زوده تا الان زیاد خواستگار بوده ولی مثلا ۲۴ سالگی ک خواستم ازدواج کنم میترسم ادم درست حسابی گیرم نیاد🚶‍♀️منم ب فکرمنافع خودمم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری فکرمنافعت باشی،،دوسه سال نمیتونستن صبرکنن؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

حتما براشون ادامه دادن سخت بوده و زندگی جدید رو تبریک میگم. توام نگران ازدواجت نباش لذت ببر از زندگی، اونی ک بخاطر این موضوع نخادت بزار بره اصلا 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
مادر شاغله؟ ی تومن کم نیست؟ چندتا بچه هستید؟

نه شاغل نیس ولی بابام مهربونه به جز اون پولم میده...ولی از اونورم میگه ۲طبقه خونه میخواین چیکار بفروشید خوکه کوچیکتر بخرید پول دستتون بیاد