2777
2789
عنوان

شما اگ جای من بودین هیچوقت بچه دار میشدین؟؟؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 32 پست
سیستم ایمنی بدنت ضعیفه تغذیه تو درست کن هر روز خوراکی های ک سیستم ایمنی قوی میکنن بخور مث لیموترش سی ...

اره میخورم تازه اصلاح سبک رو شروع کردم

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این واسه چی خوبه

تخصصی هست که مربوط به بیماری های سیستم ایمنی میشه.

شوهر خاله من اینطور بود.

چندین سال دکتر پوست می‌رفت خوب نشد

دکتر روماتولوژی رفت، هفته ای دو روز قرص میخوره کاملا خوب شد

شیراز پیش دکتر سلمانپور برو حتما ،ولی اینو بگم که اتفاقا پسوریازیس ارثی هست ،ولی قارچ‌ حتما درمان دا ...

شنیدم سدیفی خیلی بهتره بنظرت کدوم بهتره

دلم نی نی میخاد سه ساله ازدواج کردم

سلام من چیز زیادی راجع به بیماری شما نمیدونم این که درمان قطعی داره یا نه ولی شما میگید حتی نمیتونید بچه رو لمس کنید وگرنه مبتلا میشه خب من به عنوان کسی که بدون مهر مادری بزرگ شده میگم این برای بچتون خیلییی سخت میشه که حتی نمیتونه بغلتون کنه 

سلام من چیز زیادی راجع به بیماری شما نمیدونم این که درمان قطعی داره یا نه ولی شما میگید حتی نمیتونید ...

درمان داره ولی خیلی زمان بر هست