2777
2789

همش میگن عروسی بگیر عروسی بگیر منم مخالفت میکنم باهاشون دعوام شد اومدم خونه مادرشوهرم 

مادرشوهرمم نیست رفته خونه دخترش بچش به دنیا اومده رفته پیش اون باشه هم اصلا به من کار نداره تازه کلی هم خوشحال میشه

من نمیدونم واقعا چه آرزوییه که هی میگن آرزو داریم خانواده شوهرم که شوهرم تک پسره بابا نداره هیچی نمیگن من که دو تا خواهر دیگه داشتم عروسی گرفتن نمیدونم چه آرزوییه  یا میگن مردم حرف درمیارن که نکنه دخترشون بند رو به آب داده و حاملس بابا حاملم باشم بچه شوهرمه 

بچه نیستم خیلی عصبانیم کنن نمیتونم خونه بمونم و ممکنه بحث بالا بگیره از بس فشار اوردن رومون که شیطونه میگه پاشم کلا برم خونه خودم دیگه هم برنگردم همه جهیزیه رو هم چیدن خونه تکمیله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیاد جو نگیرتت خانوادت هر چی میگن گوش کن عروسی بگیر اونا خیر و صلاحت رو میخوان حالا اولشه فردا همین خانواده شوهرت میزنن تو سرت

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت

حالا که رفتی اما بهیچوجه از مشکلاتت با خانوادت به مادرشوهرت اینا نگو نگو برا چی اومدی که آتو میشه تا اخر عمر

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

خب چرا عروسی نمی‌گیری..همه چیت آماده هست..همه خانواده ها اینطور هستن ...میترسن از بقول خودت بند آب دادن...از اینکه یهو رابطه از هم بپاشه...عقد طولانی خیلی هم خوب نیست ..و رابطه رو زود خراب می‌کنه 

تقدیر💔