2777
2789

صبح پدرم از بیرون پیداش کرد آورد گذاشت قفس

منم قفسو گذاشتم حیاط الان اومدم دیدم تو حیاط داره میچرخه نگو از لای قفس اومده بیرون

همش میاد نزدیکم میشه بلده بپره

منم سکته میکنم دست بزنم بهش همم چندشم میشه هم میترسم بچسبه بهم 

دشویی هستم نمیتونم برم بیرون چسبیده به در دشویی😭😂

بدبخت بچه یکم غذا بده بهش

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه نقش پذیری😂😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

در دسشویی رو باز کن با سرعت نور بدو خونه فقط یه ریسکی داره اونم اینه که شاید زیر پات له بشه 😶

منم از جوجه گنجشک متنفرم وای میترسم ازشون 😭

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

در دسشویی رو باز کن با سرعت نور بدو خونه فقط یه ریسکی داره اونم اینه که شاید زیر پات له بشه 😶 منم ...

گناه داره همم ممکنه پرواز کنه بچسبه بهم که سکته قلب رو رد میکنخ😆😆😆 

الانم قلبم اومده دهنم

نمیخوره جیغ میزنه فرار میکنخ اینور اونور الانم نمیتونم بگیرمش

چرا آوردینش خونه؟

بذارین همونجای که پیداش کردین 

الان مادرش داره  دنبالش میگرده و اون طفلی غذا میخواد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
دارم سکته مبکنممممنممم

بابا گنجشکه کاریت نداره ک🗿😂😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

ترسیده طفلک 

اونم یه بچه اس به هر حال از مادرش دور افتاده 

احتمالا از رو درخت افتاده 

تو قفس نذارین 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹