2821
2789

خانما دخترم ۸ماهشه اولین کلمه که گفت دا دا بود بعد دیشب همسایمون گفت دخترت اول بابا گفت یا دا دا منم گفتم دا دا اونم گفت ببخشید ولی قدیمیا گفتن اگه بچه بگه دا دا بچه بعدی هم دختره ولی بگه با با بچه بعدی پسره حالا من اصلاً برام فرقی نداره بچه بعدیم چی باشه فقط سالم باشه برام مهمه البته حامله نیستم و علاقه ندارم بشم فعلا ولی خانواده شوهرم وقتی فهمیدن بچم دختره هی بهم تیکه مینداختن که ما پسر زاییم باید یه دختر می‌آوردیم تو باید برامون پسر بیاری خیلی حرفهای دیگه به نظر شما حرف قدیمیا درسته بچه اول شما اولین کلمه که گفت چی بود 

خیلی گوه خورد

چ ربطی داره تو خودت انقد عقلت کمه اصلا چیزی دزمورد لقاح و تخمک گذاری میدونی 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی گوه خورد چ ربطی داره تو خودت انقد عقلت کمه اصلا چیزی دزمورد لقاح و تخمک گذاری میدونی 

والا نمیدونم چی بگم بعضی ها چیزی میگن ذهنت درگیر میشه هر چقدر هم که بخوای نمیتونی فکرشو نکنی

والا نمیدونم چی بگم بعضی ها چیزی میگن ذهنت درگیر میشه هر چقدر هم که بخوای نمیتونی فکرشو نکنی

جنسیت بچه دست شوهرته ای خرافات باور نکن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز