2777
2789
عزیزم هرچقدر هم طولانی باشه  من با تمام وجود سرا پا گوشم  اگر کمکی هم از دستم بر بیاد در ...

خیییییییییلی ازت ممنونم گلم 🥰

مشکل من برای امروز و دیروز نیست.....دچار استرس شدم خوابم پریده..کمی با همسرم مشکل دارم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتی و گریه بخاطر مشکلات و حسرت پول بی زبونی که از شکم خودم و بچه م زدم و الان دست یه از خدا بی خ ...

الهی بمیرم☹من دعام گیراست برات دعا میکنم خدایا به حق صبح گره از کار این بنده ات باز کن که تو بهترین گره گشایی🤲🤲🙏🙏

&&&
خیییییییییلی ازت ممنونم گلم 🥰 مشکل من برای امروز و دیروز نیست.....دچار استرس شدم خوابم پریده..کمی ...

فداتشم عزیزم 

هرجور صلاحه گلم ، من در خدمتم 

خدا انشاالله گره از مشکلاتت باز کنه 

الهی بمیرم☹من دعام گیراست برات دعا میکنم خدایا به حق صبح گره از کار این بنده ات باز کن که تو بهترین ...

الهی آمین...اسی عزیزم برا مادر مریض منم دعا میکنی؟؟؟چند ساله افتاده تو بستر ،💔😞

امتحان فنون دارم

مرور کردم

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)