2777
2789

من ک هرموقع قهر الکی کردم خودمو لوس کنم اصلا انگار ن انگار بی توجهی کرده یا بحثو عوض کرده و اینا😐😶 وقتیم ک قهر واقعی میکنم ک بحث و جدله 

پس چیکار کنم ناز کشی کنه راهکار بدین😂😂😂

دلم برای همسرم میسوزه حالم خوب نیست حتی بهم دست بزنه جیغ میزنم

به منم میگن زن آخه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی ب منم یادبده شوهرا بی اخساس داریم ما😄😄😄

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

در حالت های عادی خیلی باهاش رفتار خوبی دارم و تنها کسی ام که میتونه راحت باهام حرف بزنه بخاطر همین وقتی باهاش قهر کنم خیلی ناراحت و عصبی میشه

بنظرم از قبل باید یه کاری کنید که اوکی باشه باهاتون 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
دلم برای همسرم میسوزه حالم خوب نیست حتی بهم دست بزنه جیغ میزنم به منم میگن زن آخه

خب مگه لولوعه که جیغ میزنی

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧