2777
2789

الان که ۱۰ سالشه 

موقع زایمان طبیعی وقتی میخواستن بدنیا بیارنش خانم دکتر که چه عرض کنم حتی اسم دکتر هم لایقش نیست از دستش گرفته کشیده بیرون تاندون کتفش کش اومده

الان آرنجشو نمیتونه صاف کنه و جمع شده ولی خداروشکر میتونه باهاش کار کنه تکونش بده

خیلی پیگیری کردیم به جایی نرسیدیم

هشت سال پیش رفتیم بیمارستان شکایت کنیم خانم دکتر پیش مدیریت بیمارستان گفت به من چه کاریه که شده! الانم چیکار کنم.. 

بیمارستان مبلغ ۲۰۰ هزار تومان داد واسه فیزیوتراپی که اون موقع فیزیوتراپی قیمتش ۱۵ هزار تومان بود شاید فقط ۱۴ جلسه میشد ببریش

دوسال بعدش اصلا تغییری نکرده بود مامانم خیلی نگرانش شد برد پیش دکتری که وارد بود گفت باید عمل بشه

۶ سال پیش قیمت عملش ۶ میلیون بود اندازه خرید یک ماشین ماهم به هر سختی که بود با اینکه قیمت عملش خیلی زیاد بود مجبور شدیم ماشین مون رو بفروشیم 

لطفا پیش هر دکتری زایمان نکنید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه من چند وقت پیش تو اینستا دیدم دختر اون خانوم هم موقع زایمان دستس آسیب دیده بود 

ولی اون ۲ یا ۳ سالش بوده 

فیزیوتراپی برده بود دوباره عمل کرده بود 

عملش چقدر سخته 🤕🤕🤕🤕

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من داییم داخل شیکم مادربزرگم بیشتر میمونه و اکسیژن به مغزش نمیرسه و معلول میشه..شکایت هیچ ب هیچ 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من الان از کتفم تا نوک انگشت دست چپم درد میکنه فکر کنم رگش گرفته

کسی راهکاری بلد نیست بهتر شه؟خیلی درد میکنه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

دختر همسایه ما هم همینجوریه عمل کرده 

ولی خوب نشده 5 سالشه 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
شاید خواهرتون بد قرار گرفته بوده  وگرنه نوزاد به صورت طبیعی در زایمان طبیعی از سر خارج میشه&nb ...

به خاطر همین وقتی جنین بد قرار می گیره سزارین رو پیشنهاد می کنند که آسیبی به نوزاد وارد نشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈