2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه میدونم ازم متنفری الکی نمیخواد نقش بازی کنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا این طور نیست داریم حرف میزنیم با هم یک دفعه میگه از نگاهات تنفر میریزه در حالی که من اصلا حس ...

خب ايشونم ديگه زيادي حساسه ! حالا كشته مرده اش نيستي قبول ، اما متنفر هم كه نيستي !!! ايشون اعتماد به نفسش رو حالا به هر دليلي از دست داده تو رابطه با شما ! احتمالا عزت نفس ضعيفي هم از قبل داشته و خودشم خودشو اونقدر كه بايد ذوست نذاره ،نميدونم چرا دوستش نداشتين باهاش ازدواج كردين اما توصبه ميكنم يه مشاوز مجرب پيدا كنين برين زوج درماني 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
منم اهمیت نمیدم انقدر خودش گفته ملکه ذهنم شده که ازش بدم میاد  کلا از من توقع داره مثل تازه عر ...

خب چ اشکالی داره تازع عروس باشی😁

مگه دوتا بچه از شادابی و دلت کم میکنه

اگه شوعر خوبی داری،اگه مرد زندگیع نکن با خودت و اون بنده خدا

گناه دارع،تا ی زمانی تحمل میکنه نگاه سردتو،مصنوعی بودنتو یجا میرسع قید همه چیو میزنه و میرع اونوقت دلت اتیش میگیره

خب ايشونم ديگه زيادي حساسه ! حالا كشته مرده اش نيستي قبول ، اما متنفر هم كه نيستي !!! ايشون اعتماد ب ...

نه واقعا دوستش داشتم 

اعتماد به نفسش واقعا کمه با اینکه وضع مالیش خوبه 

کودکی سختی داشته میدونم 

یه حرف کوچک منو یه دعوای بزرگ میکنه یا یه نگاه عادی منو 

اگه مطابق میل اون باشم و ابراز علاقه و شنگول متهمم میکنه به دورویی

منم از شوهرم دیگ خوشم نمیاد  خودشون با کاراشون از چش میوفتن

بنظرم خودش باعث شد حرف درستی نیس 

باید گذشت تو زندگی ادم باشه شوهر من یه اخلاقی داره بعد دعوا میگه کی دعوا کردیم ما یادم نمیاد درستم میگه اگ قراره یه عمر زندگی کنی کینه نگهندار.. 

اگ ب رابطه مادر پدراتون ک انشالله اوکی هستن اکثریت نگاه کنی قشنگ متوجه میشین مردا چقدر همسرشون دوست دارن ک نمیتونن بدون اون داخل خونه بشینن با اینکه شاید کلی دعوا ام کنن و بقیه حس کنن سردن ولی مردا دلشون نازکتره 

اما چون مرد هست محکم و سنگ دیده میشن

خب میخای تعریف کنی؟؟؟

دست بزن داره اولین تاپیکم توضیح دادم 

دلم باهاش صاف نمیشه ولی بخاطر بچه ها محیط خونه رو گرم نگه میدارم اونم میخواد مثل دوران نامزدی باشم 

میگه چشمات برق ندارن بی روحن خیلی تلاش میکنه مثل قبل بشم 

منم میام خوب بشم باهاش ازم بهونه میگیره که تو از من متنفری دلت جای دیگس همش دنبال طلاقی 

بنظرم خودش باعث شد حرف درستی نیس  باید گذشت تو زندگی ادم باشه شوهر من یه اخلاقی داره بعد دعوا ...

شوهر من محکم نیست 

با یه اخم بی منظور من به خاطر سردرد من بهم میریزه بهم میگه سرت درد نمیکنه از من بدت میاد نمیخوای من پیشت باشم 

خیلی سریع گریه میکنه اگه قهر کنم باهاش 

دست بزن داره اولین تاپیکم توضیح دادم  دلم باهاش صاف نمیشه ولی بخاطر بچه ها محیط خونه رو گرم نگ ...

خب اگ کارای اشتباه داره تو ارامش بعد دعوا بگو توضیح بده چی باعث شده دلت بشکنه یا چی باعث میشه سرد بشی 

بنظرم بدونه بهتر درکت میکنه شاید ترک کنه کار اشتباهشو

دوست داشتن خیلی راحته یه روز دلت واسه دوست داشتنش تنگ میشه

نه میگم کاش اونم مثل من بود 

بخدا خسته شدم همش دنبال یه چیزی بهونه بگیره 

فکر کن بعضی وقتا دیر میاد خونه اگه ناهار تنها بخورم میگه اره دیگه من واست مهم نبودم من بدون تو یه شکلات نمیخورم ولی همه اینارو میگه میبینه ناراحت شدم میگه شوخی کردم میدونم دوستم داری بعد مسخره میکنه