2777
2789

به نظرتون اگر در حضور همه اعلام کنم دوست ندارم وقتی نیستم ازم صحبت کنن هم از محاسنم بگن هم از معایبم 

فقط یا درحضور خودم ازم بگن یا اصلا صحبتی ازم نکنن 

دوست ندارم ازدید مذهبی آنالیز بشه ( الان ) هرچی به نظرتون میاد بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار چیپیه

قشنگ نیست به نظرم و زشته هرچند اینجوریم بگی باز کسی گوش نمیده عوضش دختره بی تربیت انگار مگه چیه ک پشت سرش حرف بزنیم هم به صحبتا و غیبتای بقیه راجبت اضافه میسه

تو سایت نیستم خواهش میکنم لایک نکن ریپلی نکن 

ن بد نیست اما میتونی یجور دیگه بگی مثلا بگی من اصلا چ حرف خوب چ حرف بد پشت سر کسی نمیزنم هرچی باشه روبروی طرف مقابلم ب خودش میگم چ خوبی چ بدی  دوسدارم دیگرانم در مورد من همینجوری باشن 

عزیزم کسی بخواد حرف بزنه و خصلتش باشه میزنه 

از قدیم گفتن ترک عادت موجب....

حالا شما چه رسما وچه کتبا اعلام کن 

نمیشه که عادات دیگرانو تغییر داد 

بیخیال باش بزار هررررچی میخوان بگن

من خودم به خانواده ام گفتم لطفااااا نظر ندید اما میدیدم گاهی واقعا میخواستن نگن اما جون ضعف منو میدونستن بدتر دستپاچه میشدن ی چی میپروندن بهم انگار یه مدار روشون نصب مردم که بگییید بیشتر بگید و اییین منو عذاب میداد تا اینکه بی اهمیت نشون دادم خودمو و کم کم هم واقعا برام بی اهمیت شد چون من خیلی زود رنج بودم خیلیییی حساااس

♥️♥️♥️
کار چیپیه قشنگ نیست به نظرم و زشته هرچند اینجوریم بگی باز کسی گوش نمیده عوضش دختره بی تربیت انگار م ...

جدی؟ مرسی 

یه جورایی خیلی رنج دارم تو زندگیم کسایکه دورترن یه لحظه هایی رو میبینن برای هم یه دنیای دیگه ای رو ترسیم میکنن و مخاطبشم یه برداشت دیگه ای میکنه اووووووف خسته ام دوستم دلم واقعا نمیخواد با کسی رفت و امد کنم