2777
2789
عنوان

حسم کمه چکار کنم بنظرتون؟😔

225 بازدید | 17 پست

سلام من ۲۸ سالمه و الان چند ماهه با یکی تو رابطه ام که خیلی دوستم داره و خودشم خوشگل و قدبلند و مهربونه ولی من حسم بهش خیلی کمه و خودشم اینو میدونه اما چون خیلی دوستم داره نمیخواد کات کنیم. من امیدوارم با گذشت زمان حسم بهتر شه ولی انگار نه انگار... از طرفی اخلاقای بد هم داره مثلا عصبی و بددهنه ولی خب میبینم تلاش میکنه بهتر شه... از طرفی میگم باید کات کنم چون با گذشت زمان هر دومون وابسته تر میشیم ولی حس من بیشتر نمیشه از طرف دیگه میگم گناه داره و خیلی بهم توجه میکنه و برام تلاش میکنه... موندم واقعا نمیدونم چکاری درسته. اگر تجربه دارید کمکم کنید

من که میگم کات کن چون اخلاق بدش اذیتت میکنه و دلتم واسه کسی نسوزه 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میموندم

ادمای دیگه رو میبینم میگن وای ما خیلی دوست دختر/دوست پسرمونو دوست داریم و جلو اسمش قلب و ایموجی میذارن و دوست دارن همش با هم باشن ولی من اینطوری نیستم... میترسم هرچقدرم زمان بگذره اینطوری نشم 

من که میگم کات کن چون اخلاق بدش اذیتت میکنه و دلتم واسه کسی نسوزه 

اره اخلاقش بده ولی مثلا یه سری میخواستم کات کنم گفت نرو، میرم پیش تراپیست دارو میخورم هرکاری میکنم، منم خیلی دلرحمم گفتم باشه😔

اره اخلاقش بده ولی مثلا یه سری میخواستم کات کنم گفت نرو، میرم پیش تراپیست دارو میخورم هرکاری میکنم، ...

دلت نباید بسوزه 🥲 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

منم دقیقا مث تو  حسی ندارم  باز برا شما یکم هس  من میگم چون عشق دومه اینجورم شما. چر ...

واسه من اینطوری بود که آشنا شدیم باهم و  بدم نمیومد ازش ولی عشق هم نبود گفتم پیش بریم با مرور زمان علاقه به وجود میاد ولی هرچی منتظر میمونم بهتر نمیشه...