2777
2789

سلام

واقعا فکر میکنید من میام با پوشک بچم پز بدم؟!!

با چیزی ک میرینه توش !!!

من اول تاپیک گفتم 20 تا ... ک با پوشک بسته کوچیک حساب کردم...

بعد دیدم اشتباه حساب کردم

به شوهرم گفتم ... گفت هفته ای من از علیرضا (مغازه دار)3 تا میگیرم... 

خاک تو سر من که بیام با این چیزا پز بدم.

راستش خیلی دو دل بودم ک تاپیک بزنم یا ن اما زدم که بگم دلم شکست. 

من یه مادرم که عاشق جگر گوشمم ... یه مادر ک بفکر فردای زندگیشه و کلی مسئولیت روی دوش... وقت ندارم بیام دروغ ببافم

عقل دارم شعور دارم میفهمم چند تا پوشک استفاده میشه برا بچم...

اره من اشتباه گفتم تعداد دفعات عوض کردنو... من هر روز دو ساعت یکبار میشورمش چون واژنش بو میگیره و قرمز میشه و جوش ریز میریزه... گاهی به نیم ساعت نکشیده بچم پوشکشو نشون میده میگه عوض کن نکنم جیغ میکشه!!

8 ماهه داره پشت سر هم دندون درمیاره هفته ای کمه کم 6 روزشو اسهاله... پوشکو میبندم همون لحظه اندازه دو بند انگشت اسهال میشه جیغ میزنه تا عوض کنم دو دیقه بعد دوباره...

تویی که فقط میخای بزور هم ک شده بگی نهههه قبول کن اشتباه گفتی !! نه والا اشتباه نگفتم ،دروغ هم نگفتم

ولی کاش باد بگیریم سریع قضاوت نکنیم چون راحت یه دل میشکنه...

من خودم میدونم مصرف پوشک بچم بالاست ، دوست ندارم بخاطر پوشک شاهد جوش ریختن واژن دخترم باشم این فهمش اینقدر سخته برای یک انسان که نمیفهمه و دنبال توهین و ثابت کردن دروغ دیگرانه؟!!!

بجای اینکه بپرسن چرا اینقدر مصرفش بالاست سریع میپرن نههههه نههه تو دروغ میگی!!!

همون شوهراتون خیانت میکنن، کتکتون میزنن پس حتما ب اون بدبختام اینجوری میپرین😃

لطفااا قضاوت نکنید.... شما تو زندگی من نیستید

منم تو زندگی شما نیستم ، شما نمیدونید من چ سختی میکشم شاید پس.../

یه تاپیکی بود منم ی مادر بودم  و بهم ربط داشت ک رفتم ی پست گذاشتم بدون منظور و چیزی!! 

یجوری پریدین بهم ک داری خالی میبندی غصه خوردم ک شاید پوست بچه من مشکل داره  و در این حد حساسه/

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم حس نمیکنی به مارک پوشک حساسیت داره؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

پس اینم بدون ک واژن توشه به بیرونش بگو کیک یا ناناز 😒

خوبه ب سوراخ دیوارم گیر میدین😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اشکال نداره عزیزم مهم اینه که به بچت میرسی 

منم هم پوشک هم شیر کارتونی میگرفتم مثلا ۳ کارتون پوشک اقتصادی ۳ کارتون شیر بازم وسط ماه میگرفتم پوشک که پر بشه باید زود عوضش کنی وگرنه شل و ول و بود میده خب مخصوصا موقع دندون که اسهالن 

اینجا آدم به شکر خوردن میفته کلا

باید حواست به صد جا باشه بعد کامنت بذاری یا که وا بدی 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
اینجا منتظرن یه چیزی بگی سریع بگن چرا بچه‌اوردی عزیرم حس نمیکنی به مارک پوشک حساسیت داره؟

هر پوشکی زدم جوش های قرمز درشت ریخت مای بیبی از همشون بهتر بوده تا الان 

حتی پمپرز ک تعریفشو شنیده بودمم حساسیت داد

دکتر گفته باید تحمل کنی تا از پوشک بگیریش