2777
2789

سلام عزیزان. با چن نفر از دوستامون.میخوایم شریک بشیم پولامون بذاریم رو هم دوره خیاطی شرکت کنیم.شهریه اش بالاست.. و یکی مون بره یاد بگیره, به بقیه هم یاد بده و فیلمای کلاس رو به بقیه بده. میخوایتم بدونم اینکه فیلم هارو با هم ببینیم اشکال شرعی داره? اوناهم فیلم هارو داشته باشن

اگه مربی راضی نباشه فک کنم حرومه از مربی اجازه بگیرید مشگلی نیست یا اینکه یکیتون یاد بگیره بیاد آموزش بده به بقیه

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

شما یاد بگیری به دوستات یاد بدی اشکالی نداره. چون داری آموخته های خودت رو به دوستات میگی. مثل این می مونه من برم کلاس سفالگری. دوستم ازم بخواد بهش یاد بدم چه اشکالی دارد بهش آموزش ميدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربی ما ک نمی‌گذاشت فیلم بگیریم،میگفت سواستفاده میشه دوست ندارم😐اول بپرسین اگهokبود برید

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

اگر فیلمای مربی رو بدون اجازه ببینن فکر کنم ایراد داره ولی اگر خودت هرچیو یاد گرفتی بهشون یاد بدی نه عیبی نداره

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

اون دوستی که میره از مربی یاد میگیره مدرک میگیره

بقیه مدرک نمیگیرن

با سوال شرعیت کار نداشتم

گفتم شاید این مورد و یادتون نبود یاوآوری کردم

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

سلام 

عزیزم اگه استاد راضی باشه مشکلی نداره ولی اگه راضی نباشه کارما نارضایتی باعث میشه هیچکدومتون موفق نشید . 

و اینکه دوستتون می‌تونه یاد بگیره بدون اینکه فیلمارو شما ببینید خودش معلم شما بشه و بهتون یاد بده 

فقط گزینه دوم بهتره بنظرم دوستتون کامل یاد بگیره و اون مربی شما بشه و شما میتونید فیلم آموزش دادن اون برای خودتون ضبط کنید . 

خدایا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش .

Pregnancy Ticker

سلام  عزیزم اگه استاد راضی باشه مشکلی نداره ولی اگه راضی نباشه کارما نارضایتی باعث میشه هیچکدو ...

درسته عزیزم.. ولی ما چند نفریم.. و اونها نطرشون با من متفاوته.. منم بهشون گفتم من نیستم.. پا رو دلم گذاشتم.. ولی فکر میکنم ارزششو داره.ممنون عزیزم

درسته عزیزم.. ولی ما چند نفریم.. و اونها نطرشون با من متفاوته.. منم بهشون گفتم من نیستم.. پا رو دلم ...

الان تو اینستا هستن ب صورت آنلاین با هزینه کم آموزش میدن و تظمینی 

Mehrisanikhani 

من از الگوهاش استفاده میکنم بنظرم عالیه

خدایا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش .

Pregnancy Ticker