2777
2789

خواهرم الان پنج ماهه که آمده خونه پدرم قهر سر اینکه پسره خیلی مادر دوست هستش و هر چی مادرش بگه همونه واصلا از خوها م توی هیچ مسائلی مشورت نمی کنه و نظرشو نمی پرسه ب جاش میره با مادرش تصمیم میگیره 

خیلی بی مسولیت هستش شوهرش  مادرش هم خیلی دخالت میکنه تو زندگیشون پسره هم فقط طرف مادرش میگیره خواهر بیچاره من خیلی مظلوم و آرومه اصلا کاری ب کار مادر شوهرش نداره ولی مادرشوهرژ خورش رفت تالار دیدو خونه گرف براشون اصلا نظر خواهرم نپرسید

پسره خودش هم خیلی خسیس هستش در سال یک دست لباس هم نمیخرید ب خواهرم حتی عیدا  تو نامزدی اصلا نمی‌برد بیرون هیچ مسافرتی نرفتن تا الان خواهر یک ونیم سال ازدواج کرده آخرش هم بحثشون شد با شوهرش شوهرش گفته بود برو خ‌نه بابات نبینمت من مادرم ب تو ترجیح میدم دیگه سراغی از خواهرم نگرفت تا چهار ماه بعد پیام داد تکلیف  منو مشخص کن میمونی یا برمی گردی همین 

شوهرش نه میزاشت خواهرم  بره دانشگاه نه سرکار خودشم که براش هیچی نمیخرید 

حالا پدرم میخواد طلاقش بگیره مادرم هم یه روز میگه جداشو یه روز میگه نه جدانشو خودش دیگه نمی خواد شوهرش 

شوهرش اصلا اهل رفت و آمد نبود بعد ازدواج خواهرم خونه هیچ فایلی یا مسافرتی نرفت چون شوهرش نمی آمد

طلاق میگرفتم 

چرا باید با یه ادم خسیس مادر پرست  زندگی کنم ؟ 

مگه عمرمو از سر راه اوردم .

شوهر زیاده .‌همه جا پره از پسر و شوهر .

بزار برن گم شن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش خیلی با همکارای خانومش راحته و خواهرم چقدر گریه کرد از کارش دربیاد ولی درنیومد نزاشت خواهرم بره دانشگاه

و اینکه شوهرش فیلمای .... هم می‌دیده که مچشو گرفته ولی شوهرش ترک نکرده این کارشو حالا میگه نمیخوامش

طلاق میگرفتم  چرا باید با یه ادم خسیس مادر پرست  زندگی کنم ؟  مگه عمرمو از سر ...

خودش هم نمیخواد پدرم هم مخالفه که برگرده ولی مادرم ی روز میگه طلاق بگیر یه روز میگه نه بعدش مطلقه میشی کی میاد بگیردت پسر نیستی هر وقت خواستی ازدواج کنی 

بیچاره خواهرم از اولش هم پسره رو نمیخواست ب اجبار دادنش