2777
2789
عنوان

خانواده دو رو یا شوهر حیوان؟؟

1499 بازدید | 40 پست

سلام   من تصمیم ب جدایی گرفتم از ماه پیش خونه پدرم هستم 

شوهرم خیلی وابسته خانوادش هست  توضیحاتش زیاده  اینجور بگم که بدون اجازه اونا حتی نمیتونست تا سر خیابون بره  و چند تا اختلاف دیگه هم داشتیم 

الان مامانم کاملا مخالفه ولی مستقیم بیان نمیکنه  میگه  هر چی خودت گفتی  ولی از قدیم گفتن زن و زندگی ، مثلا خیلی کم میریم بیرون چون میترسه همسایه ها ک فامیل هستن بفهمن من اومدم خونه بابام و حرف در بیارن ، بیشتر فکر میکنه  من دوباره میرم سر خونه زندگیم 😑

پدرمم میگه هنوز فرصت بده و این حرفا ( در حالیکه  من چهار سال تحمل کردم  هزار و یک حرف شنیدم شوهرمم الانم میگه همینی ک هست ، نمیخای بمون خونه بابات ، منظورم اینه حرف ما از فرصت گذشته )

در طول این یک ماه خیلی خسته شدم ، میگم صد رحمت ب زندگی خودم ، از یه سمت دیگه ب کارای شوهرم فکر میکنم  میبینم حتی یک ثانیه هم نمیتونم باهاش زندگی کنم 😑

یک شب خابشو دیدم  و تقریبا مثل  زندگی واقعی مون بود ، وقتی بیدار شدم گفتم خدایااااا شکرت فقط یک خواب بود 

الانم دو دلم ، میگم برم سر خونه زندگیم  دیگه هم با خانوادم قطع رابطه کنم   واقعا خسته شدم از دخالت ها و اظهار نظرهاشون 

یکی ب سیخ میزنن یکی ب نعل ، الان فهمیدم حرفشون با عملشون یکی نیست 

ایا برگشتن اشتباهه؟؟ 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره اونا ناراحتن از این وضعیت هر چقدر دلیل طلاقت منطقی باشه

اگه واقعا نمیخوای برگردی باید یه مدت تحمل کنی تا کنار بیان با این قضیه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

چه شرایط سختی واقعا..عجب خانواده ای...چراپشتت وخالی کردن؟ چه شوهر بیشعوری....من بودم اون شوهر ودرستش میکردم...مامانتم که وای!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بنظرم برو مشاوره وقتی مشکلت حاد نیست جدا نشو باز خودت میدونی 

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
به نظر منم برگشت اشتباهه طلاق بگیر و بعدش با یکی که آدمه ازدواج کن این جوری راحت میشی

حرف و حدیث های خانوادمو چکار کنم 

هنوز هیچی نشده مامانم مبگه  زن و زندگی 

مطمئنم چند وقت بگذره   میگه خودت نساختی ، الانم میگه  تو زن مناسبی برای اون نیستی 😑

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

طلاق آخرین مرحله است .

تو زندگیت دخالت می کنن جوابشون رو بده .

دست و پاشون رو جمع کن .

سعی کن مدیریت زندگی تو دستت بگیری 

ممکنه زمان ببره 

برا من که ۷سال زمان برد . خیلی مدیر نبودم .

الان یاد گرفتم .

دست و پای همشون هم از،زندگیم کوتاه کردم ، البته با زبان خو ش

چه شرایط سختی واقعا..عجب خانواده ای...چراپشتت وخالی کردن؟ چه شوهر بیشعوری....من بودم اون شوهر ودرستش ...

شوهرم درست بشو نیست 

خانوادش اهل جادو جمبل هستن  و مطیع و فرمانبردار اوناست ، منو ب چشم کلفت میبینه 

ب خدا حیرونم   ،  خیلی دلم از خانوادم شکسته

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫