دوستان کمک میخوام ما مستاجریم و اینکه از شانس بد ما هر خونه پیدا میکنیم سر یکسال بلندمون میکنن شوهرم زده به سیم اخر میگه ماشین بفروشیم با قرض اینا یه خونه متوسط بگیریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت. از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمیدونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمیدونم کی میخواد تموم شه.
دقیقا سه ماه بدون ماشبن بودیم مثل دیونه ها شده بودیم
عزیزم بهترین کار دنیا رو میکنی.ما مستاجرم نبودیم.ولی بازمهمین کارو کردیم ماشینو فروختیم طلا فروختم یه خونه برا اینده بچه ها خریدیم.الان ۶ ماهه تقریبا ماشین نداریم.خیلیییی هم برامون سخته هر دومون.ولی بازم میگم برگردم عقب همین کارو میکنم.ماشینو میشه جمع کرد و خرید اما خونه خریدن روز به روز سخت تر میشه