2777
2789
عنوان

بریم توی بغل خدا...

240 بازدید | 24 پست

*نامه های بسیار زیبا و حیرت آور از سوی پروردگار به همه انسانها:*

سوگند به روز، وقتیکه نور میگیرد و به شب، وقتیکه آرام میگیرد، که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام. (ضحی 1-2)

افسوس که هرکس را بسوی تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم، او را بسخره گرفتی! (یس 30)

و هیچ پیامی از پیامهایم به تو نرسید مگر از آن روی گردانیدی. (انعام 4)

و باخشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام. (انبیا 87)

و مرا بمبارزه طلبیدی وچنان متوهم شدی که گمان کردی خودت بر همه چیز توانایی! (یونس 24)

و این درحالی بود که حتی مگسی را هم نمیتوانستی و نمیتوانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمیتوانی از او پس بگیری. (حج 73)

پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرورفتند و تمام

وجودت لرزید(چه لرزشی!)، گفتم کمکهایم در راهست و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما بمن شک کردی. (چه شکهایی!) (احزاب 10)

تا زمین با آن وسعتش بر تو تنگ آمد. پس حتی ازخودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من بسوی تو باز گشتم تا تو نیز بسوی من بازگردی، که من مهربانترینم در بازگشتن. (توبه 118)

وقتی در تاریکیها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم، با من میمانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری درعشقت شریک

کردی. (انعام 63-64)

این عادت دیرینه ات بوده که هرگاه خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رو بسوی دیگر کردی و هر وقت سختی به تو رسید از من نا امید شدی. (اسرا 83)

آیا من برنداشتم از دوشت باری که میشکست پشتت را؟

(سوره شرح 2-3)

آیا غیر از من، خدایی برایت خدایی کرده است؟ (اعراف 59)

پس کجا میروی؟ (تکویر 26)

پس از این سخن، دیگر بکدام سخن میخواهی ایمان بیاوری؟ (مرسلات 50)

چه چیز جز بخشندگیم باعث شد تا مرا که می بینی خودت را بگیری؟ (انفطار 6)

مرا بیاد می آوری؟ من همانم که بادها را میفرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرهای پاره پاره را به هم فشرده میکنم تا قطره ای باران ازخلال آنها بیرون آید و بخواست من به تو اصابت کند تا تو

فقط لبخند بزنی، و این درحالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران،

ناامیدی تو را پوشانده بود.

(روم 48)

من همانم که میدانم در روز روحت چه جراحتهایی برمیدارد! و در شب، تمام روحت را درخواب بازپس میگیرم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آنرا بزندگی بر انگیخته، و تا مرگت که بسویم بازگردی، به اینکار ادامه میدهم. (انعام 60)

من همانم که وقتی میترسی، به تو امنیت میدهم. (قریش 3)

برگرد، مطمئن برگرد، تا یکبار دیگر با هم باشیم. (فجر 28-29)

تا یکبار دیگر دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم.

(مائده 54)

ارسال این نامه های زیبا بدیگران، یقیناً حالشان را متحول خواهد ساخت.

وای لایکم کن واسم بمونهه

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

😍😍😍

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا دعام کنید💔مشکلاتی از طرف بقیه برام میاد که اونها خیلی سرسخت و زرنگن و من .................

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من همانم که میدانم در روز روحت چه جراحتهایی برمیدارد! و در شب، تمام روحت را درخواب بازپس میگیرم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آنرا بزندگی بر انگیخته، و تا مرگت که بسویم بازگردی، به اینکار ادامه میدهم. (انعام

وای این قسمتش چه قشنگ بود خدایاشکرت خداجونم عاشقتم

لطفا دعام کنید💔مشکلاتی از طرف بقیه برام میاد که اونها خیلی سرسخت و زرنگن و من .................

انشالله مشکلاتتون حل بشه به خود خدا توکل کنید💕💞 خودش مراقبتون خواهد بود انشالله 

من همانم که میدانم در روز روحت چه جراحتهایی برمیدارد! و در شب، تمام روحت را درخواب بازپس میگیرم تا ب ...

خدا خیلی مهربونه همون لحظه که  آدم فکرش هم نمیکنه حرفیو بهت میزنه یا کاری می‌کنه که خیلی بهش احتیاج داشته...

از تاپیک @fa_me   خوندم این متنو الان، خیییلیم باهاش حال کردم، گفتم منم به اشتراکش بذارم با ...

عزیز دلم ♥️♥️♥️ انشالله قلب‌های هممون به نور و محبت خدا روشن بشه