2777
2789
عنوان

حق طلاق میخوام خانما کمک کنید .

121 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

من یه مدته با همسرم شدید به اختلاف خوردم 

چهارساله که ازدواج کردم و متاسفانه شوهرم جدیدا خیلی داره اذیتم میکنه 

نمیخوام بد بگم که بهم حق بدید 

خدارو شاهد میگیرم دقیقا کارهای روی مخش رو میخوام بگم 

اصلا اهل کار نیست اگه یکماه کار کنه به هر طریقی یه بهانه جور میکنه که یکهفته سرکار نره و تا حالا ده تا کار عوض کرده 

وقتی عصبانی میشه همه حرفی میزنه و نمیگه کی بزرگه کی کوچیکه به طوری که خانواده من دیگه خونم نمیان چون بهشون حرفای خیلی بدی زده 

و اصلا اهل تلاش نیست من خودم برای زندگی و پیشرفت خیلی دست و پا میزنم حتی یکماه دستفروشی هم کردم‌ تا تونستم چشممو عمل کنم 

الان با کلی سگ دو زدن خودم تونستم دویست تومن پس انداز کنم هرچی بهش میگم برو یه ماشین مدل پایین گیر بیار تا بخریم زیر پامون باشه و منم بتونم کار کنم هی میگه باشه و اما اصلا کاری نمیکنه 

چند بار خواستم حق طلاق رو بگیرم موفق نشدم اگه کسی راهی بلده به من بگه بخدا دیگه دیوونه شدم از دستش هر سال پسرفت میکنیم بجای پیشرفت 

ببخشید طولانی شد 🙏🏻🌹😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من طلاق بگیر😐 

وای وای وای ادم بی مسئولیت و تنبل از آدم خسیس مادر دوست هم بدتره بقران

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دادگاه برو تقاضا بده  همین  بعد شما که اینقدر درآمد داری با دست فروشی هزینه عمل چشم در ب ...

کا نمیکنه میگم تو فقط بیاااااا من خودم برات جنس میخرم بساطت رو جور میکنم کارتخوان و همه چی ماشین هم که میگیرم فقط بیا کار هم مال خودمونه بعد تهران دستفروش ها اجاره میدن به مغازه روبه رویی میگم تو بیا بخدا اجارت در میاد اگه نیومد من خودم میدم ولی دل به کار نمیده میگه دستفروشی چیه یکی میبینم اما اینا بهانس مردی که اهل زندگی باشه از هر دری تو میره که خانوادش در آسایش باشن 

این اهلش نیست من حتی گفتم به والله برات مغازه میزنم بمون کار کن برای خودت اما میگه نه مگه مغازه زدن الکیه 

مهریه ببخش میده

😔😔 بهش پیشنهاد اینم دادم اما میگه میدونم اگه بهت حق طلاق بدم فرداش میری نمیدم نمیخوام از دستت بدم 

جالبه نمیخاد از دست بده ولی میخاد زیر دستش زجر کش کنه منو