2777
2789
عنوان

پچجحخهعغف

100 بازدید | 12 پست

نوشیدنی های الکی کجا میفروشن بنظرتون چون بیشتر افراد میبینم ک میگیرن 

ولی هیچ جا نیست  منظورم انلاین واینا پس بقیه ازکجا تهیه میکنن عجیبه

وبگم ک قصدی چیزیم ندارم واطلاعی هم ندارم ک اینجا پرسیدنش اشتباهه یا ن منظورم قانون اینجا 

اولا تاپیکت ممنوعه

دوما خودتو درگیر این چیزا نکن بدبخت میشی پشیمون میشی

یه چیزی میدونم که میگم...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ساقی هستم😂✋🏾

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  
اها باشه ممنون ک اطلاع دادین چطور میشه قفل کرد

بالای صفحه بزنید روی پروفایل بدون عکس تون بعد بزنید نی نی سایت من بعد مستطیل نارنجی قسمت مشاهده رو بزنید تمام تاپیک هایی که ایجاد کردید رو میاره کنارش زده قفل کردن بزنید روش قفل میشه تاپیک   

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

[QUOTE=294447072]بالای صفحه بزنید روی پروفایل بدون عکس تون بعد بزنید نی نی سایت من بعد مستطیل نارنجی قسمت مشاهده رو ب ...[/QUOTE

ممنون عزیزم 

وای استرس گرفتم   زدم رو نارنجی تایپکامو نیاورد

[QUOTE=294447072]بالای صفحه بزنید روی پروفایل بدون عکس تون بعد بزنید نی نی سایت من بعد مستطیل نارنجی ...

چون سایت خرابه برات نیاورده

ولش کن اشکال نداره کسی دیگه پست نذاشت

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747