2777
2789
عنوان

وقتی کسی از مشکلاتش میگه...

200 بازدید | 17 پست

وقتی کسی از مشکلاتش میگه،منظورش این نیست که دنبال راه‌ حل می گرده،اون بیشتر به دنبال شنیده شدن و درک شدنه.

حرف زدن راجع به مشکلات،شايد حس بهتری به طرف نده،اما باعث میشه احساس نزدیکی بیشتری به ما بکنه.

ابراز محبت و دلسوزی نسبت به کسی،به معنی این نیست که احساس رنج و دردمندی و درموندگی اش رو کم کنیم،بلکه...به معنی تأیید و قبول کردن رنج و دردمندی اون شخصه.

البته اینکه یک نفر مدام در حال شکوه و گلایه و غرزدن باشه،قضیه‌ اش فرق می کنه،چون این افراد بیشتر انرژی منفی به آدم میدن.

حسن عالیشاه - روانشناس

وای وای وای صدالبته حق 

صد البته حق 

ابته تو سایت تبادل نظر مثل نی نی سایت نمیشه صرفا گذاشت که حرفت رو بشنون چون اینجا جای خشکیه و صرفا جهت نظر و راه حل دادنه وای تو واقعیت چرا مثل فشردن دست ارتباط چشمی میتونه حست رو تایید کنه و اون همدلی رو بت بده

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناس که نمیتونه گذشته منو یا ادمای سمی   زندگیمو تغییر بده اگه مشکلات زیاد باشه ارجاع میده ...

روانپزشک کارش فقط تجویز داروی روانپزشکی هست همین. بعدشم ترخیص.

روانشناس کارش روان درمانی و مشاوره هست. قرار نیست گذشته تورو تغییر بده، اما می‌تونه تو شناخت مسکلاتت کمکت کنه و نقش خودت در این مشکلات و اینکه چرا یسری از اتفاقات و به قول خودت آدمهای سمی در زندگیت تکرار میشن. شناخت باورها افکارت مفروضه های ذهنیت و خطاهای روان شناختیت و تغییر رفتار و نگرش و بازبینی افکارت...و خیلی موارد دیگه کارهای تخصصی هست که در جریان  روان درمانی توسط روانشناس اتفاق میفته

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
روانپزشک کارش فقط تجویز داروی روانپزشکی هست همین. بعدشم ترخیص. روانشناس کارش روان درمانی و مشاوره ه ...

صحبت کردن درباره مشکلت زندگیم احساس حقارت بهم میده

کارم از صحبت کردن گذشته

فقط ای کاش میمردم و به ارامش می رسیدم لعنت به این دنیا که حتی زنده موندن هم توش اجباره

صحبت کردن درباره مشکلت زندگیم احساس حقارت بهم میده کارم از صحبت کردن گذشته فقط ای کاش میمردم و به ...

و اما با حل نکردنشون چی؟ بازم اون حس هست اما فقط سرکوب میشه و بدتر میشه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
شاید خدارحم کرد  خودش منو کشت و راحت شدم  شاید زدم به سیم اخر خودمو کشتم

اگه کشتن راهش بود که خیلی ها تاحالا اینکارو کرده بودن...صورت مسأله رو پاک کردن فایده نداره عزیزم..هیچ مشکلی نیست که نشه حلش کرد، ولی وقتی آدما خودشون عاجز میشن از حل مسأله و مشکلشون به این فکر میفتن، اما میتونی با کمک متخصص مشکلاتت حل کنی...چرا بخوای خودتو بکشی

روانشناس که نمیتونه گذشته منو یا ادمای سمی   زندگیمو تغییر بده اگه مشکلات زیاد باشه ارجاع میده ...

شما نمی تونی اطرافیان سمی رو تغییر بدی،باید ارتباطت رو باهاشون کم کنی و روی رشد خودت کار کنی 

برای درمان آسیب هات به کمک روان شناس نیاز داری.

در ضمن کتاب والدین سمی رو حتما"مطالعه کن

و کتاب اعتماد به نفس اثر باربارا دی آنجلیس 

خیلی بهت کمک میکنه