2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا ساده ان

142 بازدید | 7 پست

یه همکاری دارم خیلی دلش میخواد مهاجرت کنه هرکی بهش بگه من مهاجرت کردم و حالم خوبه و وضعم خیلی خوب شده هر چی لاف بیاد باور میکنه . حالا چن روز پیش گفت فلانی عگس خونه و فیلمش رو تو خارج  گذاشته بود  تو صفحه اینستاش. خونه اش خیلی بزرگ بود و فلان

من تعجب کردم چون اون  بنده خدا اینجا کارمند  زیر دست خودمون بود و زیاد هم چیزی بارش نبود که بگم تخصص یا پولی داشته که اون طرف سود کرده

یهو گفتم میشه خونه اش رو ببینم

چشمتون روز بد نبینه یهو دیدم اون خونه رو قبلا دیدم در واقع یه جایی مثل موزه است که قبلا تو اینترنت فیلمش رو دیده بودن این رفته و عکس و فیلم گذاشته زیرش هم نوشته خونه جدیدم مبارک خانومم باشه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مطمئنی خودت اشتباه نمیکنی؟

نه همون خونه است حتی تزییناتش. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
حالا مطمئنی خودت اشتباه نمیکنی؟

انگار من برم عکس کاخ رو بزارم بنویسم خونه بابام

من بودم کامنت میزاشتم واسش

هههههه داغان میشه