2777
2789
عنوان

شوهرشکاک

167 بازدید | 14 پست

بچه ها من یه دختری بودم و هستم که سرم تو زندگی و درس خودم بود

هیچموقع با پسری بیرون نرفتم

ولی با یکی از اقوام درحد چت کردن بودم ک تموم شد و اون پسر الانم نامزد داره

من عقدکردم

همسرم این موضوع رو فهمیده از زبون یکی از بستگان

من کلی براش توضیح دادم

صحبت کردم، حتی گفتم بیا بریم پرینت بگیر که خیالت راحت بشه

یکساله عقدیم و یک ماه دیگه عروسیمونه

ولی شکاکیتش روز به روز منو عصبی تر میکنه، طوریکه هربار که بیرون میریم باید این بحث رو بکنیم

خسته شدم

چ کنم

یعنی شوهر تو قبل اینکه با تو ازدواج کنه

خودش پاک پاک بوده

با هیچکس چت کرده؟ همیتارو بهش بگو

مجرد بودی

تعهدی ب هیچکس نداشتی ک بخوای رعایت کنی

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون بستگانی که گفتی جواب خدارو می‌خواد چی‌بده

یکم طول میکشه ببخشه‌باید تحمل کنی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یعنی شوهر تو قبل اینکه با تو ازدواج کنه خودش پاک پاک بوده با هیچکس چت کرده؟ همیتارو بهش بگو مجرد ...

میگه نداشتم

قسم میخوره ک پاکه پاکه

میدونم امکان نداره

ولی میگه که پاکم

میگه نداشتم قسم میخوره ک پاکه پاکه میدونم امکان نداره ولی میگه که پاکم

چندسالشه ؟

امکان نداره

با کسیم نبوده باشه. چت رو حتما داشته 

ولی قبل از انیکه باهاش بری زیر یک سقف تکلیف خودتو مشخص کن و درستش کن

وگرنه نابودت میکنه با شکاکیش

چندسالشه ؟ امکان نداره با کسیم نبوده باشه. چت رو حتما داشته  ولی قبل از انیکه باهاش بری زیر ...

30سالشه

من اصلا دلم رضا نیس بااین شکاکیش

بعده ها دردسر میشه برام

ولی نمیتونمم طلاق بگیرم

30سالشه من اصلا دلم رضا نیس بااین شکاکیش بعده ها دردسر میشه برام ولی نمیتونمم طلاق بگیرم

نه طلاق فعلا راهش نیست 

ولی تا درست نشده ب هیچ عنوان نرو زیر یک. سقف

راضیش کن برین پیش مشاور 

یکساله گذشته  این شیش ماهه بحث دارم دیگه کم اوردم

خانوادت‌درجریانن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اره من ب مامان و بابام هم گفتم اونا میگن بزن بهم اگه میبینی نمیتونی چیکارکنم ن دلم ب موندنه ن رف ...

شاید شاید ی بار قهرکنی و‌تصمیمتو جدی بگیری بترسه و‌کوتاه بیاد

یا مشاوره رفتن