افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 عنوان ریاضی بلده کسی اموزش بده؟ 163 بازدید | 30 پست ریاضی دهم تجربی ی جور ک حداقل ۱۴ ۱۵ بگیرم چهارشنبه امتحانه و منم صفرصفرم ینی دلایل خودم دارم ک نتونسم طول سال بخونم همه امتحانا ۲۰ حتی فیزیک ولی ریاضی....بله بله ۴۰۰ ۵۰۰ کسی هس؟ یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥 1402/03/15 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadows_of_darkness_ عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 1464 ریاضی دهم که آسونه چند تا فیلم آموزشی ببین برای قسمتایی که مشکل داری یا از این کلاسای آمادگی برای امتحان کاربری دست دو نفره :)
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 مباحث درسیتون چیه؟ خب برا من ک نخوندم نمدونم😂البته تقصیر من نیس من تا دهم همه نمرات ریاضیم ۲۰ بود کمتر از ۲۰ ندیدم دلیل دار یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
durwinn عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 647 من میتونم یادتون بدم اما قطعا فیلم آموزشی ببینی بهتره یاد دادن من یا معلمی که کلی سابقه داره فرق داره کاربر آقا
محناتونم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 8386 اونی که نوشتی چهارصد پونصد هزینه ایه که میخای بکنی؟چه خبره؟برو الا ببین جانم
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 ریاضی دهم که آسونه چند تا فیلم آموزشی ببین برای قسمتایی که مشکل داری یا از این کلاسای آمادگی برای ام ... من اصن بلد نیسم ک با فیلم اپارات هم نفهمیدم یک روز وقت دارم هعی یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 اونی که نوشتی چهارصد پونصد هزینه ایه که میخای بکنی؟ چه خبره؟ برو الا ببین جانم خیلی وقت گیره یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
maheasemooniiiiiii عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3020 خب برا من ک نخوندم نمدونم😂البته تقصیر من نیس من تا دهم همه نمرات ریاضیم ۲۰ بود کمتر از ۲۰ ندیدم دلی ... اخه وقتی نمیدونی منم نمیتونم کمکی کنم بهتره تو سایت هایی که تدریس مقطع شمارو دارن دنبال مدرس باشی امیدوارم نتیجه خوب بگیری ❤️
محناتونم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 8386 من میتونم یادتون بدم اما قطعا فیلم آموزشی ببینی بهتره یاد دادن من یا معلمی که کلی سابق ... مننم همینطور میتونم یادت بدم ولی جزوه معلمتون و خود کتاب و بخونی خیلی بیشتر موثره البته خودم هم دوازدهم ام و نهایی دارم تا چهارشنبه نمیتونم برسونمت
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 من میتونم یادتون بدم اما قطعا فیلم آموزشی ببینی بهتره یاد دادن من یا معلمی که کلی سابق ... هوف نمیفهممشون یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
محناتونم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 8386 هوف نمیفهممشون تدریس فاطمه سرایی و ببین از آپارات سایت اصلیشو بگرد پیدا کن قسم میخوردم بالای دوازده میشی
محناتونم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 8386 تدریس فاطمه سرایی و ببین از آپارات سایت اصلیشو بگرد پیدا کن قسم میخوردم بالای دوازده میشی تتمرینای کتاب و مو به مو توضیح میده خودتم به دور حل کن حله
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 اخه وقتی نمیدونی منم نمیتونم کمکی کنم بهتره تو سایت هایی که تدریس مقطع شمارو دارن دنبال مدرس باشی ام ... الگو دنباله و مثلثات و توان های گویا و معادله نامتعادلی توابع وآمار وآمار احتمال و شمارش بدون شمردن یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
محناتونم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 8386 تدریس فاطمه سرایی و ببین از آپارات سایت اصلیشو بگرد پیدا کن قسم میخوردم بالای دوازده میشی من خودم معلم دهمممم افتضاح بود و مجازی بودیم با تدریس های همین خانوم نزدیک چهارده شد ریاضیم