2777
2789

من هیچوقت خاله یا عمه با محبتی نداشتم البته سنشون هم بالا بود واقعا مثلا بچه ها یا نوه هاشون همسن من بودن 

شما با خاله و عمه ارتباط دارین؟

منظورم خودتون هس نه مثلا مادرتون یا پدرتون برن خونشون شما هم به تبع اونا برید 

چیکارا براتون میکنن که دوسشون دارید؟

بله در ارتباط هستم 

بیشتر از طریق فضای مجازی چت میکنیم 

رابطمون خوبه در کل 

نمیگم بحث نداشتیم 

اما همیشه محبت بینمون بوده

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره با عمم خیلی رفت و آمد دارم باهم رفیقیم شام میریم بیرون باهم خونه شون شب میخوابم از ته دل دوشش دارم و عاشقشم دلیل اینکه خیلی همو دوست داریم هم شباهت بیش از حقمون به هم هست از قیافه بگیر تا اخلاق حتی صدامون و خندیدن مون هم شبیه به هم هست 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

اونا که محبتی ندارن 

داشته باشن هم من رغبتی ندارم 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

من حال و حوصله ندارم اتفاقا نیم ساعت پیش شوهرم زنگ زد بریم اونجا گفتم نه

قبلنا مجرد بودم میرفتم

ولی دلم الان ارامش و تنهایی میخواد.

خاله هامم که اصلا باهم در ارتباط نیستیم خیلی فضول هستن

....
آره با عمم خیلی رفت و آمد دارم باهم رفیقیم شام میریم بیرون باهم خونه شون شب میخوابم از ته دل دوشش دا ...

طفلی مامانت😅😅

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

من خاله هام بهترین دوستام هستن‌ . جای مادر دوم، رفیق، خواهر... همچی. خیلی دوسشون دارم. 

دوستیم دیگ.. اینک میگی چیکارا براتون میکنن ینی چی.

۱۵ سال اختلاف سنی داریم. با اون یکی ۱۷ سال. 

خب من حرفایی ک با خاله هام میزنم ب مامانم نمیزنم. 

خیلی پایه اند.

باهم میریم خیابون.. خرید... رفتامد داریم. من تازه ازدواج کردم. از وقتی ازدواح کردم بیشتر قدرشون میدونم. راهنماییم میکنن. مناسبت ها هدیه میخرن 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

طفلی مامانت😅😅

نه اتفاقا مامانم و عمم دوست صمیمی بودن هنوزم هستن البته فقط رفت امدشون تقریبا قطع شده هیچ کدوم وقت ندارن ولی چت میکنن باهم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

نه کلا خاله هام که اصلا یه مدلی شیطانی رحمانی کار میکنن زیادن ماشالله.😂😂عمه هامم سردن زیاد محبتی نیستن در کل از خمشون بدم میاد خیری ازشون تا ب حال نرسیده

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد