2777
2789
عنوان

بدغذا

65 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من شوهرم خیلی بد غذا هست باید ناهار یه چیزی درست کنم شام یه چیزی غذایی هم که درست میکنم نباید تکراری باشه مثلا اگر امروز قیمه درست کردم تا دو هفته دیگه نباید درست کنم 

امروز اتفاقا بعد دوهفته قیمه درست کرده بودم از سرکار اومده بود خواب بود بیدارش کردم بخوره گفت این چیه درست کردی و نخورد و خوابید چیکار کنم به نظرتون باهاش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زحمت کشیدی درست کردی دیگه عزیزم😐😐😐

این چ اخلاقیه ...بزار گشنه بمونه 

سربازی مگه نرفته این چرا مرد نشده هنوز

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

هر روز بپرس چی دوست داره براش بپزی.

هر از گاهی هم آشپزی رو بسپار بخودش مثلا روزای تعطیل. تا ببینه آشپزی کردن راحت نیس بخوای صبح و شب بپزی

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ