2777
2789
عنوان

بچه بیارم؟😔😑💔

238 بازدید | 23 پست

بیست سالم پُر شده. شوهرمم ۲۶ سالشه. و چن ماه دیگه میشه ۲۷ سالش. دو سه ماه دیگه میشه. هفت ۸ ماه دیگه میشه یک سال ک عروسی کردیم.  دانشجوعم و ترم ۳  فامیلامون همشون زود بچه دار شدن، اطرافیانم بهم میگن توهم زود بچه بیارو نزار دیر بشه.  من عاشق درس خوندنم و یه برنامه هایی دارم بابت رشتم.  تا ۳ سال دیگه بهش میرسم و یکی از آرزوهام خط میخوره.  با وجود بچه دیگه هیچ وقت نمیتونم بهش برسم. اینو مطمعنم.  از یه طرف همسرم خوبه. اما به نظرم هنوز ویژگی های یه پدر خوب رو نداره. خودم هم همین طور.  دلم میخواد رابطمون قشنگ تر بشه و یکم اصلاح.  بعد بچه وارد زندگیمون بشه.  شاید هم بچه باعث شه اون مشکلات روابطمون حل شه. اما نمیشه  شاید بدتر هم بشه و از هم دور شیم.  نمیدونم، واقعا گیجم. شاید اگه ۲۳ ، ۲۴ سالگی ازدواج میکردم الان اینقدر حرص نمیخوردم بابت این قضیه ها.. 

همسرِ یک سرباز:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی نداری درس بخون بعد بچه بیار ،شوهرتم ک جوونه،هنوز خیلی فرصت دارید دوتاتون

از شوهرم چندین بار شنیدم ک گفته دلم نمیخواد سی سالگی پدر بشم. قبل ۳۰ دوس دارم. حس پیری بهم دست میده😐

همسرِ یک سرباز:)

به حرف بقیه توجه نکن اول به هدفات برس گول حرفای خانواده شوهرو خودتم نخور که تو بچه بیار ما همش نگهش میداریم

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵

بنظرم خیلی اشتباهه که فکر کنی بچه مشکلات زندگی و حل میکنه

خودت سنت کمه همسرت هنوز جوونه چه عجله ای دارین وقتی هنوز ترم سه ای بعد این همه زحمت و هزینه درس و آینده تو ول کنی که چی؟

بنظرم پشیمون میشی از به رشته و آینده ت امیدواری

خدایا شکرت🤲🍃

تك تك خط هايي كه الان خوندم داشت داد مي زد كه نمي خواي بچه دار شي الان. 

بيست سالگي واسه بچه دار شدم خيلي زوده. حالا يكي مي خواد، نوش جونش، بچه دار شه. ولي وقتي خودت هم نخواي و با بچه دار شدن از آرزوهات بموني……………